Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

12.05.20 DI Byggeri Nyheder

Coronavejledning til byggeriet nu oversat til seks sprog

Engelsk, tysk, italiensk, polsk, litauisk og rumænsk. Det er de sprog, Branchefællesskabet for Bygge & Anlægs coronavejledning nu er blevet oversat til. Læs mere her, og download dem gratis.

Vi skal alle bidrage til at mindske smitten med coronavirus på byggepladsen. Derfor har Branchefællesskabet for Bygge & Anlæg (BFA BA) lavet en coronavejledning, som beskriver, hvordan arbejdet på landets byggepladser kan fortsætte på en forsvarlig måde. Men på mange af landets byggepladser er der medarbejdere, som ikke taler dansk. Dem skal vi også passe på, og derfor har BFA BA nu oversat coronavejledningen til seks nye sprog: engelsk, tysk, italiensk, polsk, litauisk og rumænsk.

Du kan kvit og frit downloade vejledningerne på de forskellige sprog på BFA BA’s hjemmeside her: Coronavejledninger oversat - bfa-ba.dk

Spørgsmål
Har du flere spørgsmål vedrørende coronavirus, kan du finde svar på DI's hjemmeside her.

Relateret indhold