Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

26.05.20 DI Byggeri Nyheder

Find og læs det nye Under Hjelmene gratis her

Det handler om nærved-ulykker i den nyeste udgave af Under Hjelmene. Få en masse historier fra arbejdsmiljøverdenen og læs om corona, og hvordan en bygherre har håndteret corona på byggepladsen. Du kan hente avisen Under Hjelmene gratis her.

Nærved-ulykker
Farlige situationer, nærved-ulykker og tæt-på-hændelser: Det hele handler om at øje for de ting, der kan gå galt på byggepladsen og forhindre, at ulykker og skader sker. Avisen ser nærmere på arbejdet med risikable handlinger og situationer, og du kan få en række tips og værker til, hvordan man gør.

Vejledning og materiale om corona
Med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer har Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge og Anlæg udarbejdet en vejledning om, hvordan bygge- og anlægsbranchen kan forebygge smittet fra corona. Læs mere om de forskellige materialer, og om hvordan Bonava som bygherrer har håndteret corona.

Download eller bestil avisen
Under Hjelmene er en gratis avis, og du kan få tilsendt lige så mange aviser, du ønsker, til både kontoret eller ud til byggepladserne. Du kan også downloade den gratis og læse den online.

Download Under Hjelmene her
Bestil Under Hjelmene her

Om avisen
Under Hjelmene er en avis, som er udgivet i samarbejde mellem 3F og Dansk Byggeri. Avisen er gratis og indeholder arbejdsmiljøhistorier fra bygge- og anlægsbranchen. I denne udgave er hovedtemaet nærved-ulykker. Udover at udgive aviser har Under Hjelmene også deres egen podcast, som du kan finde og lytte til her.

Relateret indhold