12.05.20 DI Byggeri Nyheder

Ny branchechef for gulvbranchen

Dansk Byggeri har ansat den 48-årige cand.scient.pol. Claus Christian Jensen som ny branchechef for Gulvbranchen. Han kommer med mere end 14 års erfaring med ledelse, drift og udvikling af politiske medlemsorganisationer.

Cand.scient.pol. Claus Christian Jensen, 48, tiltræder 1. juni 2020 som ny branchechef for Gulvbranchen i Dansk Byggeri. Han er ansat til at omsætte Gulvbranchens vision og strategi til konkrete tiltag i tæt samarbejde med Gulvbranchens og Gulvsektionens bestyrelser og fagtekniske udvalg.

Erfaring
Claus Christian Jensen har senest været direktør for Glarmesterlauget og for landets sjette største arbejdsgiverorganisation Sammenslutningen af mindre arbejdsgiverorganisationer (Sama). Fra tidligere stillinger i ministerier, interesseorganisationer og foreninger har han opbygget en solid erfaring med udvikling og drift af medlemsorganisationer.

Privat
Claus Christian Jensen bor sammen med en kæreste og to børn i København. Hans store lidenskab er musik, og han bruger desuden fritiden med blandt andet fodbold og bøger.

Claus Christian Jensen, 49, er ansat som ny branchechef for Gulvbranchen i Dansk Byggeri.

Foto: Foto: Ricky John Molloy.

Relateret indhold