Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

15.05.20 DI Byggeri Nyheder

Nyt afstandskrav ændrer coronavejledning

Nu er afstandskravet en meter. I lukkede rum med begrænset bevægelsesmulighed, dårlig udluftning m.m. skal afstanden øges til minimum to meter. Det nye afstandskrav fra Sundhedsstyrelsen gør, at BFA Bygge & Anlæg har ændret i coronavejledningerne til byggeriet. Se ændringerne her i BFA Bygge og Anlægs branchevejledning, faktaark og plakater.

Sundhedsstyrelsen har ændret afstandskravet fra 1-2 meter til 1 meter. Det har vi tilpasset i Coronavejledningen fra Branchefællesskabet for Bygge og Anlæg. 

Her er ændringerne: 

  • Afstandskravet ændres til minimum 1 meter. 
  • Ved fx fysisk anstrengelse, ophold i lukkede rum med begrænset bevægelsesmulighed, dårlig udluftning m.m. skal afstanden øges til minimum 2 meter.
  • Anbefalingen om undgå buffet i kantiner udgår.

Nyt materiale
Alle ændringerne er blevet skrevet ind i BFA Bygge og Anlægs branchevejledning, faktaark og plakater. Du kan finde dem her. 

Materialer er oversat til engelsk, tysk, italiensk, polsk, rumænsk og litauisk. 

Relateret indhold