02.06.20 DI Byggeri Nyheder

Byggeriet: Fokus på corona

Læs hvad to virksomheder har gjort for at klare sig gennem coronakrisen og om Dansk Byggeris 12 forslag til at få Danmark op i gear. Læs også om Pernille, der droppede fotofaget og blev fugemontør. Og få seneste nyt om den planlagte sammenlægning med DI.

Hos CG Jensen hjælper morgen­gymnastik mod Corona
Hvordan balancerer man en produktiv arbejdsgang med en hverdag uden kollegaer? Hos CG Jensen har man blandt andet fundet ud af, at et vigtigt men også humoristisk kampagnetiltag har god effekt, og at virtuel morgengymnastik hjælper på savnet til kollegerne.

Murervirksomhed har indført coronastrategi og fået flere opgaver
H.E.J. Murerentreprise A/S har under coronakrisen indført en ny, opsøgende strategi, der har sikret virksomheden arbejdsopgaver. Dansk Byggeri har været forbi virksomheden for at blive klogere på, hvordan de konkret håndterer coronakrisen.

Sådan får vi Danmark op i gear efter coronakrisen
Dansk Byggeris investeringsplan vil kunne skabe 20.700 arbejdspladser. Investeringsplanens 12 forslag kan sættes i gang med det samme, og de vil udover at skabe vækst også gavne klimaet samtidig med, at borgerne får bedre boliger, veje, institutioner og meget mere.

Fra fotograf til fugemontør – og nu selvstændig
Pernille Simonsen er uddannet fotograf, men hun besluttede sig for at prøve tre uger som fugemontør. Det viste sig at være en god beslutning, for det var noget af det mest spændende, hun havde beskæftiget sig med længe, og nu er hun selvstændig fugemontør på andet år.

Seneste nyt om sammenlægningen med DI
Hvad sker der med kontingentet efter den planlagte sammenlægning, hvordan bliver rådgivningen, og hvad sker der med Dansk Byggeris sektioner og regioner? I medlemsbladet får du svar på de væsentligste spørgsmål om den planlagte sammenlægning af Dansk Byggeri og DI.

Du kan også læse om…
Simone, der er tømrerlærling og rollemodel for branchen, og som rejser rundt i landet for at nedbryde fordomme om erhvervsuddannelserne. Om Dansk Betons forslag til, hvordan Københavns Kommune bliver CO2-neutral i 2025. Og en række konkrete forslag til, hvordan du aktivt bruger Byg Garanti i markedsføringen af din virksomhed.

Læs Byggeriet som bladrefunktion

Læs Byggeriet som PDF

Relateret indhold