Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

16.06.20 DI Byggeri Nyheder

Ryd op i fratrådte medarbejdere

Når Dansk Byggeri bliver lagt sammen med DI, lægger vi vores medlemsdata sammen. Hjælp os med at rydde op i jeres tidligere medarbejdere, hvis de stadig er registret på Min side som ansatte i jeres virksomhed. Log ind på Min side og fjern virksomhedens fratrådte medarbejdere.

Når du er logget ind på Min side, finder du ”Tilføj/slet medarbejdere” øverst i menuen under dit navn. Her ser du en liste med navne på de medarbejdere i jeres virksomhed, som fx er blevet registreret i forbindelse med en kursustilmelding, eller hvis de har bestilt publikationer via vores hjemmeside.

Fjern tidligere medarbejdere
Ud for hvert navn er det muligt at fjerne medarbejderen fra listen ved at klikke på kryds til højre for navnet og rettigheder. Du kan ikke fjerne virksomhedsejeren. Du kan derimod godt fjerne en tidligere ansat, der har ”Ret til at ændre oplysninger” på Min side.

Tildel rettigheder
Det er kun ejere og ansatte med rettigheder, der kan ændre virksomhedsoplysninger og indberette lønsum. Hvis virksomheden fx har fået en ny bogholder, kan du tilføje en ansat, som du tildeler rettigheder til, så de kan administrere virksomhedens oplysninger, lønsum, medlemskab i Dansk Byggeri mv.

Har du spørgsmål, kan du kontakte:
Michael Riis, chefkonsulent, tlf. 72 16 01 84, mail: mri@danskbyggeri.dk
Anette Amundsen, webdesigner, tlf. 72 16 01 37, mail: aam@danskbyggeri.dk

Relateret indhold