Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

30.06.20 DI Byggeri Nyheder

Sommerferie: Se åbningstiderne for PensionDanmarks sundhedsordning

Medarbejdernes sundhedsordning i PensionDanmark holder sommerferielukket i tre uger. Læs mere om mulighederne for behandling her.

PensionDanmarks sundhedsordning holder lukket i ugerne 29-31.

Er medarbejderne allerede i et behandlingsforløb, kan de aftale med deres behandler, om behandlingsforløbet skal fortsætte på et andet sundhedscenter i sommerferieperioden. Der er et mindre antal sundhedscentre åbne i ugerne 29-31, hvor det er muligt at fortsætte eller afslutte behandlingen.

Får medarbejderne behov for akutbehandling hos en fysioterapeut eller kiropraktor i ugerne 29-31, kan det også lade sig gøre. Tidsbestilling kan ske via telefon 70 10 08 06.

Hurtig diagnose og telefonisk rådgivning er åben hele sommeren
Hurtig diagnose og den telefoniske sundhedsrådgivning i PensionDanmarks sundhedsteam lukker ikke og vil være åben hen over sommeren. Ring på 70 12 13 35 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.

Læs mere om sundhedsordningen på pension.dk/sundhed.