16.06.20 DI Byggeri Nyheder

Styrk dit arbejdsmiljø direkte fra lommen

Hvordan kan du forbedre dit arbejdsmiljø ved hjælp af din telefon? Arbejdsmiljøavisen Under Hjelmene fortæller i en ny podcast, hvordan forskellige apps kan forbedre sikkerheden på byggepladsen. Lyt til den gratis her.

Det er altid vigtigt, at der er styr på sikkerheden, når der skal arbejdes ude på byggepladserne. Nu kan du finde hjælp til at styrke arbejdsmiljøet via din mobil. Der findes nemlig masser af forskellige arbejdsmiljø-apps, der kan hjælpe dig og din virksomhed til at forbedre jeres arbejdsmiljø, som du kan hente gratis ned på din telefon.

Ny podcast
Arbejdsmiljøavisen Under Hjelmene, som også kan læses gratis på www.Under-Hjelmene.dk, har lavet en ny podcast, der fortæller om de forskellige arbejdsmiljø-apps. Her kan du høre flere virksomheder fortælle om, hvordan de benytter sig af de forskellige arbejdsmiljø-apps i hverdagen, og hvordan det har været med til at styrke sikkerheden og arbejdsmiljøet på byggepladserne.

Du kan lytte til den cirka 20 minutter lange podcast her, eller finde den ved at søge på ”Apps og Arbejdsmiljø”, hvor du lytter til podcasts.

Arbejdsmiljø-apps
Der er allerede mange forskellige arbejdsmiljø-apps på markedet. Her er en lille oversigt over nogle af dem, som der bliver omtalt i podcasten. Du kan finde og downloade dem gratis, der hvor du henter apps.

 • BFA Bygge & Anlæg
  Denne app samler alle materialer, vejledninger og faktaark, som er udarbejdet af Branchefællesskabet for Bygge & Anlæg.
  Læs mere her

 • Safety Observer
  Denne app er udarbejdet af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og gør det muligt at undersøge sikkerhedsforhold og -adfærd på byggepladsen.
  Læs mere her

 • Løftetjek
  Denne app er lavet af Arbejdstilsynet og vejleder om, hvordan man løfter korrekt.
  Du kan prøve appen og læse mere her

 • Farlige stoffer
  Denne app er udarbejdet af Beredskabsstyrelsen. Appen giver blandt andet en oversigt over, hvordan man sikrest arbejder med farlige stoffer.
  Læs mere om den her

Podcast om arbejdsmiljø
Hvis du vil høre mere om arbejdsmiljø, så har Under Hjelmene flere podcasts, der dykker ned i forskellige arbejdsmiljøproblematikker og perspektiver.

Find dem alle på deres hjemmeside her

Her kan du blandt andet lære mere om nærved-ulykker, kvinder og arbejdsmiljø, sol og varme samt lærlinge.

Relateret indhold