Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

06.07.20 DI Byggeri Nyheder

Ny smittestop-app

Smittestop skal hjælpe danskerne med at stoppe udbredelsen af COVID-19. Hvis du bliver smittet, kan du vælge at lade appen give besked til de mennesker, du har været tæt på, og tilsvarende kan appen fortælle dig, hvis du har været i tæt kontakt med én, der er smittet. Download appen her.

Appen er et digitalt supplement til andre tiltag med det formål at kontrollere smittespredningen i samfundet, såsom isolation af syge, generelle råd om hygiejne og afstand samt den øvrige smitteopsporing. Til forskel for manuel smitteopsporing giver appen dig mulighed for at give besked om smitterisiko til ukendte kontakter, som du fx har mødt i offentlig transport eller på restauranter. 

Hvordan fungerer appen?
Smittestop fungerer via Bluetooth, og det eneste man skal gøre som bruger, er at installere appen og slå den til. Det er frivilligt at bruge appen, men jo flere der har den hentet og slået til, jo bedre kan appen hjælpe os alle med at stoppe smitten.

Læs faktaark om appen her 

Læs mere

Download
Appen kan downloades her: 

App store

Google play

Kontakt
Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp, er du velkommen til at skrive en mail til info@sundhed.dk

Relateret indhold