27.08.20 DI Byggeri Nyheder

Er du interesseret i ny teknologi

DI's digitaliseringsindsats TECH DER TÆLLER har lanceret en LinkedIn-profil, hvor du kan følge med, hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan bruge digitalisering til at gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig. Følg TECH DER TÆLLER på LinkedIn.

Hvordan skaber du værdi i din virksomhed med kunstig intelligens? Hvorfor er det vigtigt, at du som virksomhed arbejder med digital ansvarlighed? Hvordan kan du tiltrække de rette digitale talenter til din virksomhed? Og hvilke nye teknologier kommer til at præge fremtidens erhvervsliv og arbejdsmarked?

DI's digitaliseringsindsats TECH DER TÆLLER sætter fokus på spørgsmål som disse og styrker din virksomhed i at tage det næste digitale skridt.

Hvis du følger TECH DER TÆLLER på LinkedIn, får du nyt, når der er kursusforløb, webinarer, analyser og artikler om digitalisering.

På profilen vil du få tilbud om at deltage i konkrete aktiviteter, der kan højne de digitale kompetencer i din virksomhed. Du vil få inspiration fra andre virksomheder, som har rykket sig på det digitale område og gjort en forskel - både i forhold til bæredygtighed og i forhold til deres egen bundlinje.

Hvis du vil følge med i, hvilke aktiviteter du kan tilmelde dig på det digitale område, så følg TECH DER TÆLLERs nye LinkedIn-profil her.

Læs mere om TECH DER TÆLLER her

 

 

 

Relateret indhold