Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Foto: Kehlet

18.01.21 DI Byggeri Nyheder

Bemærkninger til Vejdirektoratets driftsudbud 2021

Vejdirektoratet inviterede i efteråret 2020 alle interesserede til at komme med bemærkninger til direktoratets foreløbige udbudsmateriale til brug for direktoratets store driftsudbud i 2021. Læs her mere om DI Dansk Byggeris bemærkninger.

Vejdirektoratets driftsudbud i 2021 kommer umiddelbart til at omfatte mere end 150 delaftaler. Hver delaftale er en selvstændig 4-årig rammeaftale, der udgøres af en entreprisetype i et bestemt geografisk område.

De udbudte opgaver vil blandt andet bestå i løbende renholdelse, reparationer af asfaltbelægninger, autoværn og skilte, drift af trafikledelsessystemer, græsslåning og mindre reparationer af bygværker samt saltning og snerydning af stier og rastepladser i vintermånederne.

DI Dansk Byggeri er den 26. november 2020 kommet med bemærkninger til Vejdirektoratets foreløbige udbudsmateriale. Du kan læse høringsbrevet her.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DI Byggeri

Relateret indhold