Foto: Ricky John Molloy
07.10.21 DI Byggeri Nyheder

Ny LinkedIn-gruppe: Byggejura – DI Byggeri

Erhvervsjuridisk Rådgivning i DI Byggeri er på banen med et nyt initiativ i form af en LinkedIn-gruppe, som skal samle vigtige byggejuridiske nyheder, videndeling, tips og tricks. Tilmeld dig her.

Formålet er videndeling

Med den nyetablerede LinkedIn-gruppe ønsker Erhvervsjuridisk Rådgivning at hjælpe alle med at forstå byggejuraen bedre. Vi vil flere gange ugentligt dele artikler, relevante afgørelser, webinarer og gode skabeloner fra vores hjemmeside, som både medlemmer og ikke-medlemmer af DI Byggeri kan have glæde af. Vi deler ud af tips og tricks fra branchen og håber, gruppen kan skabe grobund for faglig stærk videndeling på tværs af baggrunde og professioner i branchen.  

Gruppen er for alle

Alle, der ønsker at følge med i, hvad der rører sig i byggebranchen, er meget velkomne til at følge med. Gruppen er relevant for alle byggejura-interesserede - lige fra entreprenører til advokater med entreprise- og udbudsretlig interesse.

Anmod om medlemskab af LinkedIn-gruppen her:

Byggejura - DI Byggeri | Grupper | LinkedIn

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DI Byggeris Erhvervsjuridiske Rådgivningsenhed på telefon 3377 3760.

Har du spørgsmål, er du som service- og branchemedlem i DI Byggeri velkommen til at kontakte DI Byggeris Erhvervsjuridiske Rådgivning.

Relateret indhold