10.11.21 DI Byggeri Nyheder

Ny konsulenttjeneste er klar til at rykke ud til jer

DI Byggeri har, i regi af Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg, etableret en ny gratis konsulenttjeneste til at varetage arbejdspladsnære aktiviteter ude hos jer.

Den nye konsulenttjeneste er et gratis tilbud til virksomheder i branchen og har til formål at fremme en sikker og sund arbejdskultur ude i de enkelte virksomheder. Konsulenttjenestens erfarne medarbejdere vil ved hjælp af håndgribelige råd og værktøjer, hjælpe jer med aktuelle arbejdsmiljøudfordringer og vejlede jer i, hvordan de rette løsninger bliver implementeret i den daglige drift.

Du kan få mere information i denne flyer

Ring til en konsulent og få arbejdsmiljøet ind i driften

Når I bestiller et forløb hos konsulenttjenesten i BFA Bygge & Anlæg, tages der udgangspunkt i behov og styrker på netop jeres arbejdsplads. Den nye konsulenttjeneste kan være behjælpelig med støtte til at implementere tiltag, som direkte eller indirekte er med til at nedbringe ulykker, nedslidning eller farlig kemi. I kan for eksempel arbejde med at få styr på kemien, at få arbejdsmiljøet ind i ordremodtagelsen eller med at bruge et nyt teknisk hjælpemiddel til løft.

Et forløb med den nye konsulenttjeneste består af tre besøg ude hos jer, hvor I sammen kortlægger hvilke områder, I ønsker at arbejde med. Imellem besøgene arbejder I med en eller flere konkrete arbejdsmiljøaktiviteter over nogle måneder. Konsulenttjenesten består af erfarne arbejdsmiljøfolk og er forankret i Byggeriets Arbejdsmiljøbus.


Bestil et besøg her eller ring til konsulenttjenesten på +45 7217 0013

Relateret indhold