Foto: Ricky John Molloy
13.12.21 DI Byggeri Nyheder

DI Byggeri siger farvel til Louise Pihl - Byggeriets Uddannelser får ny direktør

Fra 1. januar 2022 siger vi i DI Byggeri farvel til Louise Pihl, der er blevet direktør for Byggeriets Uddannelser.

 - Louise Pihl har stor erfaring med både bygge- og anlægsbranchen og uddannelsesområdet, og hun er kendt for at kunne drive en udvikling, derfor er hun et rigtig godt match for Byggeriets Uddannelser, siger formand Claus von Elling.

I DI har Louise Pihl været underdirektør, hvor hun har haft ansvaret for DI Lærlingeindsatsen og Regional Udvikling. Nu søger hun nye udfordringer inden for uddannelsesområdet for bygge- og anlægsbranchen.

 - At være med til at skabe gode uddannelser til både unge og voksne er noget af det mest meningsfyldte arbejde, jeg kan forestille mig, og jeg glæder mig meget til at starte i Byggeriets Uddannelser. Bygge- og anlægsbranchen udvikler sig hurtigt i disse år, og det er afgørende, at uddannelserne udvikler sig, så de passer til branchens behov. Det glæder jeg mig til at bidrage til, ligesom jeg ser frem til at fortsætte det vigtige arbejde, Byggeriets Uddannelser gør for at tiltrække flere til uddannelserne, udtaler Louise Pihl.

Louise Pihl har tidligere arbejdet i Dansk Byggeri i 15 år, hvor hun blandt andet varetog opgaven som uddannelsespolitisk chef. Hun har derfor en del erfaring i bagagen, når det kommer til bygge- og anlægsbranchens uddannelser.

DI Byggeri arbejder tæt sammen med Byggeriets Uddannelser for at udbrede kendskabet og tilslutningen til de forskellige erhvervsuddannelser, der knytter sig til bygge- og anlægsbranchen.

Relateret indhold