Foto: Torben Eskerod
07.12.21 DI Byggeri Nyheder

Under Hjelmene ser nærmere på, hvordan I kan lære af ulykker

I den nyeste udgave af Under Hjelmene bliver der sat fokus på forebyggelse af ulykker, og hvordan vi kan lære af ulykker og hændelser, der sker for at undgå gentagelser. Ligeledes kan du få en masse historier fra branchen om arbejdsmiljø.

Af skade bliver man klog

Denne udgave af Under Hjelmene indeholder et tema om ulykkesforebyggelse, og hvordan vi lærer af ulykker. Både ledelse og medarbejdere har et ansvar for at understøtte et sikkert og sundt arbejdsmiljø samt undgå ulykker. Skulle det alligevel ske, at der opstår en ulykke, er det vigtigt, at ulykken bliver analyseret grundigt, så I kan lære noget af, hvad der lå til grund for ulykken. Denne udgave af Under Hjelmene giver råd og vejledning til, hvordan I kan kortlægge, analysere og forebygge ulykker. Ligeledes giver avisen viden om anmeldelse af ulykker til Arbejdstilsynet, og hvordan man kan taler om eventuelle ulykker.

Download eller bestil avisen

Under Hjelmene er en gratis avis, som du kan få tilsendt til kontoret eller downloade gratis og læse online. Hvis du vil høre mere om arbejdsmiljø, har Under hjelmene ligeledes podcasts, der berører flere forskellige arbejdsmiljøproblematikker.

Hør Under Hjelmenes podcasts her.

Hent avisen her

Bestil avisen her.

Om avisen

Under Hjelmene er en avis, som er udgivet i samarbejde mellem 3F og DI Byggeri. Avisen er gratis og indeholder arbejdsmiljøhistorier fra bygge- og anlægsbranchen. I denne udgave er hovedtemaet ulykker. Udover at udgive aviser har Under Hjelmene også deres egen podcast,  som du kan finde og lytte til her.

Relateret indhold