Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Illustration: Marianne Pryning

28.04.21 DI Byggeri Nyheder

Nyt faktaark om mangler

DI Dansk Byggeri har udarbejdet en række faktaark, som ved hjælp af tekst og tegninger giver dig et overblik over, hvordan du er stillet overfor bygherren i forskellige situationer. Vores seneste faktaark fortæller dig om mangler ved udførelsen.

Tvister om mangler fylder rigtig meget i byggeriet, og med faktaarket kan du på en nem og overskuelig måde hurtigt få et indblik i, hvordan du juridisk er stillet overfor bygherren. Måske synes du endda, at faktaarket kan bruges til at indgå i dialog med din bygherre, hvis I er uenige om, hvad der gælder?

Du kan downloade faktaarket om mangler her

Hvis du også gerne vil se alle de andre faktaark, kan du finde dem her

Kontakt DI Dansk Byggeri

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte DI Dansk Byggeris Erhvervsjuridiske Rådgivning på telefon 3377 3760.

Relateret indhold