22.06.21 DI Byggeri Nyheder

Byggeriets Dag 2021 – Sammen om fremtiden

Mandag den 21. juni 2021 afholdt DI Dansk Byggeri og DI Byg en fælles årsdag for hele byggeriet, hvor muligheder og udfordringer indenfor en samlet bygge- og anlægsbranche blev drøftet. Dagens oplægsholdere fremhævede blandt andet bæredygtighed, inklusion og digitalisering som vigtige emner i branchens fremtid.

Herunder kan du se billeder fra dagen.

Helge J. Pedersen, Nordea.

Kaare Dybvad Bek, indenrigs- og boligminister.

Martin Manthorpe, NCC.

Jens Christoffersen, COWI.

Mia Wagner, investor.

På dagen var medlemmer, samarbejdspartnere og beslutningstagere samlet i København, Vejle og online for sammen at kaste et blik på fremtidens bygge- og anlægsbranche.

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek deltog på dagen, og satte fokus på vigtigheden af nybyggeri og bæredygtighed, hvis vi både skal have overkommelige boligpriser i fremtiden og samtidig nå regeringens målsætning om reduktion af CO2-udledningen.

- For os handler det om at finde en vej til at samle de to ambitioner. Både fordi der er efterspørgsel efter flere og flere kvadratmeter at bo på og fordi, vi bliver flere danskere, sagde Kaare Dybvad Bek.

Derudover bød dagen på spændende oplæg fra cheføkonom i Nordea Helge J. Pedersen, adm. direktør i PensionDanmark Torben Möger Pedersen, investor Mia Wagner, adm. direktør i Solartag Jens Romundstad samt tech-eksperterne Nikolaj Sonne og Niels W. Falk, som hver gav deres bud på, hvilke muligheder og udfordringer bygge- og anlægsbranchen står over for i fremtiden. Her blev der både fokuseret på de nyeste teknologier, der kan hjælpe med at løfte bygge- og anlægsbranchen til et nyt niveau, og vi fik et indblik i den danske økonomi, og hvordan vi fremover skal tænke forretningsudvikling.

Dagen gav også et indblik i hverdagen hos virksomhederne. Vi havde nemlig både besøg af NCC, COWI, Troldtekt og LB Tag, der hver i sær satte ord på, hvordan de arbejder med at drive og udvikle deres forretninger.

Du kan se eller gense hele dagen her.

Relateret indhold