Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Foto: Colourbox
28.06.21 DI Byggeri Nyheder

Under Hjelmene sætter fokus på sikkerhedskulturen

I den nyeste udgave af Under Hjelmene bliver der sat fokus på sikkerhedskultur og adfærd. Ligeledes kan du få en masse historier fra branchen om arbejdsmiljø, fx brug af eldrevne maskiner og om god modtagelse på virksomheden af nyansatte.

Hvordan ser jeres sikkerhedskultur ud?

Denne udgave af Under Hjelmene indeholder et tema om sikkerhedskultur, og hvordan der arbejdes med sikker adfærd på byggepladsen. Både ledelse og medarbejdere har et ansvar for at understøtte en god sikkerhedskultur og formindske risikofyldt adfærd. Derfor er det vigtigt, at arbejdet fra start planlægges sikkert og forsvarligt, samt at virksomheden og de ansatte tager ved lære af eventuelle nærved-hændelser.

I den nye udgave af Under Hjelmene kan du ligeledes tage temperaturen på jeres sikkerhedskultur. Og så kan du blive klogere, på hvordan PensionDanmark som bygherre har fokus på bæredygtighed, og hvordan det smitter af på arbejdsmiljøet.

Download eller bestil avisen

Under Hjelmene er en gratis avis, og du kan få tilsendt avisen til både kontoret og ud til byggepladserne. Du kan også downloade den gratis og læse den online. Hvis du vil høre mere om arbejdsmiljø, har Under Hjelmene ligeledes podcasts, der berører flere forskellige arbejdsmiljøproblematikker.

Hør Under Hjelmenes podcasts her. 

Hent avisen her. 

Bestil avisen her.

Om avisen

Under Hjelmene er en avis, som er udgivet i samarbejde mellem 3F og Dansk Byggeri. Avisen er gratis og indeholder arbejdsmiljøhistorier fra bygge- og anlægsbranchen. I denne udgave er hovedtemaet sikkerhedskultur og adfærd. Udover at udgive aviser har Under Hjelmene også deres egen podcast, som du kan finde og lytte til her.

Relateret indhold