Foto: Byg Garanti
10.08.21 DI Byggeri Nyheder

Byg Garanti-kampagnen spiller videre

Måske har du set nogle annoncer for Byg Garanti i dit Facebook-feed i de sidste par uger. Det er fordi vi i DI Dansk Byggeri har kørt anden del af den kampagne for Byg Garanti, der blev lanceret i slutningen af april. Husk, at du endnu en gang kan være med til at sprede kampagnen ud til danskerne ved at benytte kampagnematerialet i din egen markedsføring.

Ligesom i første del af kampagnen i april er inspirationen for kampagnen for Byg Garanti fundet i musikkens verden med sloganet ”Vælg en håndværker med Byg Garanti – fordi byggeriet bare skal spille.” Og i tilfælde af, at byggeriet kommer ud af takt, er DI Dansk Byggeris medlemmer omfattet af en garantiordning, der dækker fejl og mangler på op til 150.000 kr. inkl. moms.

Denne gang har kampagnen kørt på Facebook, Instagram og Google, for at få flest til aktivt at søge efter en håndværker med Byg Garanti på hjemmesiden www.byggaranti.dk. Alene på Facebook og Instagram har næsten 780.000 personer set vores annoncer, og der er blevet klikket videre til Byg Garantis hjemmeside mere end 31.000 gange. Med andre ord er der nu endnu flere, der har fået øjnene på for, hvad Byg Garanti er, og hvordan det kan være med til at give dem ekstra tryghed.

Find kampagnematerialet på Byggaranti.dk

Som medlem af DI Dansk Byggeri får du på vores hjemmeside adgang til en lang række informationer. Her kan du bl.a. læse om fordele for dig som medlem, finde tips til, hvordan du bruger Byg Garanti i din markedsføring, og det er også her, du finder Kampagnehubben.

I Kampagnehubben, kan du kan få et samlet overblik over hele Byg Garanti-kampagnen. Her har du desuden mulighed for at downloade kampagnefilmene samt billeder og tekster, som du kan bruge på dine egne sociale medier eller på din hjemmeside. Du kan gå direkte til Kampagnehubben her.

Du kan selvfølgelig også stadig bestille streamers til din bil. Dem bestiller du her.

Hvis du følger Byg Garanti på Facebook, kan du også dele de opslag, der kommer op der. Du finder vores Facebookside her.

Relateret indhold