Foto: Ricky John Molloy
02.08.21 DI Byggeri Nyheder

Webinar om udbud af kommunale håndværkeropgaver

Er du kommunal udbyder eller byder du på håndværkeropgaver hos kommuner? Så se med når vi sætter fokus på, hvordan kommunerne kan udbyde håndværkeropgaver, og hvad entreprenørerne kan gøre for at blive attraktive for kommunerne.

I byggeriet tales der meget om, hvordan landets 98 kommuner udbyder deres drift- og vedligeholdelsesopgaver. DI Dansk Byggeri sætter med et webinar fokus på to kommuners erfaringer samt de lokale entreprenørers erfaringer med kommunale udbud. Derudover kridtes reglerne op, så deltagerne har et overblik over den juridiske ramme.

Webinaret afholdes den 24. august 2021 kl. 13.00-15.00.

Indhold

Webinaret er for dig, som gerne vil have et indblik i, hvordan kommunerne kan udbyde håndværkeropgaver, og dig som gerne vil lave opgaver for kommunerne. På webinaret deltager både kommuner og tilbudsgivere, som vil dele deres erfaringer. Derudover får du en juridisk gennemgang af reglerne for udbud af håndværkeropgaver.

På webinaret vil du blandt andet møde underdirektør i DI Dansk Byggeri Torben Liborius, partner i Advokatfirmaet Stæhr Schütze Ingemann Emil Schütze, chef for vej- og ejendomscenteret i Ringsted Kommune Ivar Sande, områdechef for Teknik og Miljø i Billund Kommune Bo Schjødt Andersen, direktør Willi Becke, malermester Willi Becke ApS og direktør Michael Mathiesen, Max Mathiesen & Søn A/S.

Program

  • Velkomst og politisk indflyvning om vedligeholdelse af kommunale bygninger og infrastruktur v/ Torben Liborius, underdirektør i DI Dansk Byggeri
  • Hvilke regler gælder for indkøb af håndværkerydelser? v/Emil Schütze, partner i Advokatfirmaet Stæhr Schütze Ingemann
  • Ringsted Kommunes erfaringer v/Ivar Sande, chef for vej- og ejendomscenteret i Ringsted Kommune
  • Billund Kommunes erfaringer v/Bo SchjødtAndersen, områdechef for Teknik og Miljø
  • Hvordan er det at arbejde for kommuner? v/Direktør Willi Becke, malermester Willi Becke ApS
  • Hvordan er det at arbejde for kommuner? v/direktør Michael Mathiesen, Max Mathiesen & Søn A/S
  • Paneldebat

Tilmeld dig her

Arrangementet er åbent for alle. Du kan tilmelde dig her.

Kontakt DI Dansk Byggeri

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Torben Liborius på telefon 7216 0106 eller DI Dansk Byggeri Erhvervsjuridiske Rådgivning på telefon 33 77 37 60.

Har du spørgsmål, er du som service- og branchemedlem i DI Byggeri velkommen til at kontakte DI Byggeris Erhvervsjuridiske Rådgivning.

Relateret indhold