23.09.21 DI Byggeri Nyheder

Byggeriets Forsikringsservice skifter navn til Gjensidige

Som service- og branchemedlem af DI Byggeri får du stadig adgang til de samme branchespecifikke forsikringer til din virksomhed.

Vores gode samarbejdspartner Byggeriets Forsikringsservice har siden 2012 været ejet af Gjensidige, og nu skifter de navn til samme. For dig som medlem, er det dog kun navnet, der vil være nyt.

Du vil fortsat have de samme unikke forsikringsdækninger specielt udviklet til service- og branchemedlemmer i DI Byggeri, ligesom du stadig vil blive betjent af de samme dygtige medarbejdere, som du kender. Endelig vil du fortsat også få gavn af den unikke betalingsmodel kun for service- og branchemedlemmer af DI Byggeri.

Gjensidiges forsikringsordning for DI Byggeris service- og branchemedlemmer indeholder enkle og forståelige forsikringsløsninger, som er tilpasset medlemsvirksomhedernes særlige branchebehov. Det gælder lige fra den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til entrepriseforsikring og helbredsforsikring. 

Få et uforpligtende forsikringstilbud
Som service- og branchemedlem af DI Byggeri kan du få et uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Så kan du se, om du evt. kan få en bedre dækning ved at flytte dine forsikringer til Gjensidiges forsikringsordning for DI Byggeris service- og branchemedlemmer. 

Besøg vores website og få et uforpligtende forsikringstilbud.

Kom godt (og billigt) fra start med din virksomhed
Er du nystartet håndværksvirksomhed, kan du gennem Gjensidiges forsikringsordning få hjælp til at få et overblik over dit forsikringsbehov. 

Med "Startpakken" er du og din virksomhed desuden dækket de første 6 måneder – så du ikke skal bekymre dig om det uforudsete.

Læs mere på gjensidige.dk.
 
Forebyg tyveri fra din håndværkerbil
Tyveri fra varebiler er steget voldsomt de seneste år. Er du som håndværksmester uheldig at blive ramt af et indbrud i din bil, kan det betyde tab, som ikke dækkes af forsikringen. Eksempler på dette er: 

  • Tab pga. at driften helt eller delvist må indstilles i en periode.
  • Ventetider i forbindelse med indkøb af nyt værktøj.
  • Utilfredse kunder, som må vente på at få deres arbejde udført.
  • Tid du bruger på at skaffe dokumentation til forsikringen.
  • Du må undvære din bil, mens den er på værksted.

Derfor har du og dit forsikringsselskab en fælles interesse i at begrænse risikoen for tyveri fra din bil. 

DI Byggeri har sammen med Gjensidige og en sikkerhedspartner udarbejdet en sikringspakke, der udover DNA-mærkning også indeholder overvågning og sporing. Læs mere om sikringspakken her

Kontakt: 
Gjensidige
Att: Medlem af DI Byggeri 
A.C. Meyers Vænge 9 
2450 København SV 
Telefon: 70 26 16 60 

E-mail: dibyggeri@gjensidige.dk 
Hjemmeside: www.gjensidige.dk/partner/di-byggeri

Relateret indhold