Foto: Ricky John Molloy
07.09.21 DI Byggeri Nyheder

Lærepladser og det sociale potentiale på almene byggesager - bring parterne om bordet

Den 16. september kl. 9:00 – 10:00 afholder Danmark Almene Boliger et webinar, der sætter fokus på de muligheder for beskæftigelse, lærlinge og uddannelse, der er kommet med Grøn Boligaftale 2020.

Med Grøn Boligaftale 2020 har de almene boligorganisationer fået en bunden opgave – 14 pct. af de ansatte på almene byggesager, der modtager støtte fra Landsbyggefonden, skal være lærlinge i praktik.

Den samlede renoveringsramme på 30,2 mia. kr. vurderes at kunne tilvejebringe omkring 3.400 lærepladser i bygge- og anlægsbranchen. Dertil kommer det store sociale potentiale for at sikre beskæftigelse og uddannelse til beboerne i boligområderne.

Men en ting er sikkert – det kommer ikke til at ske af sig selv, og de almene bygherrer kan ikke gøre det alene.

På dette webinar samles en almen bygherre, en entreprenør, en boligsocial leder, en repræsentant fra kommunen og en fra erhvervsskolen rundt om bordet, til en samtale om, hvordan vi i fællesskab kan få det til at lykkes.

Du kan bl.a. møde Ulrik Brock Hoffmeyer, direktør i BO VEST; Peder Johansen, direktør for marked, kunder og forretning i Enemærke & Petersen; Ole Skjellerup Frydkjær, leder af det boligsociale arbejde i Boliggården Helsingør.

Tilmeld dig arrangementet her.

Relateret indhold