Foto: Getty Images
24.01.22 DI Byggeri Nyheder

Sidste chance! Kom med på DI Byggeris arbejdsmiljø-konference 2022

Nu er det sidste chance for at tilmelde sig DI Byggeris Arbejdsmiljøkonference 2022, der afholdes den 3.- 4. marts på Signatur Hotel Storebælt i Nyborg. Kom med og få ny indsigt i arbejdsmiljøverdenen.

Vær med når DI Byggeris Arbejdsmiljøkonference løber af stablen for 14. gang. Årets tema er ”Når arbejdsmiljøet lykkes i værdikæden.” I år vil konferencen blandt andet sætte fokus på tiltag, der fungerer i værdikæden set fra bygherrens, projekterende og udførende virksomheders side. Konferencen vil give muligheden for at dele erfaringer fra branchen. En vigtig del af forebyggelsen er nemlig at lære af de succeser - og de mange gode arbejdsmiljøtiltag - som gøres i stor stil i bygge- og anlægsbranchen.

I år får konferencen blandt andet besøg af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA), Arbejdstilsynet og flere forskellige bygge- og anlægsvirksomheder samt andre, der har erfaring og viden på området.

Tilmeld dig her!

Hvis du godt kunne tænkte dig to dage fyldt med netværk, sparring, vidensdeling og efteruddannelse, så skynd dig at tilmelde dig DI Byggeris Arbejdsmiljøkonference 2022, som bliver afholdt d. 3.–4. marts på Storebælt Signatur Hotel og Konference i Nyborg.

Tilmeldingen skal ske senest den 30. januar 2022 og er bindende i forhold til betaling. Ved afbud efter den 30. januar 2022, eller udeblivelse uden afbud, faktureres den fulde pris. Dette er selvfølgelig ikke gældende, såfremt restriktioner fra sundhedsmyndighederne kræver at arrangementet aflyses.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Britta Marie Mørk Johansen på bmj@di.dk eller chef for DI Byggeri arbejdsmiljø Mette Møller Nielsen på mmn@di.dk.

Mette Møller Nielsen

Mette Møller Nielsen

Chef for Arbejdsmiljø Byggeri

  • Direkte +45 7216 0297
  • Mobil +45 2245 4772
  • E-mail mmn@di.dk

Relateret indhold