Foto: DI Byggeri

09.12.22 DI Byggeri Nyheder

Bliv klog på ESG og bæredygtighedsrapportering med DI

DI udbyder en række medlemsservices vedrørende bæredygtighedsrapportering, så du og din virksomhed kan blive godt rustet til at håndtere de omfattende EU-krav.

Danske virksomheder står formentlig overfor den største ændring i deres rapportering, når de nye krav om bæredygtighedsrapportering træder i kraft – forventeligt fra og med 2024. De nye rapporteringskrav skal understøtte en bæredygtig omstilling indenfor både miljø og sociale forhold samt selskabsledelse.

Få her et overblik over, hvad DI og DI Byggeri kan tilbyde af vejledning og services.

 

Roadshow

DI afholder orienteringsmøder d. 12. og 14. december 2022, samt den 9. og 20. januar 2023.

Her stiller DI skarpt på, hvad bæredygtighedsrapportering er og hvordan man som virksomhed konkret kan arbejde med rapporteringen i samspil med andre bæredygtigheds initiativer. Vi inddrager virksomhedscases og inviterer til paneldebat med virksomheder, specialister fra DI og deltagerne i eventet.

Læs mere og tilmeld dig her


Masterclasses

DI afholder masterclasses om ESG, hvor du kan blive klædt på til at arbejde aktivt med ESG og blandt andet formulere en brugbar handlingsplan for 2023.

Læs mere og tilmeld dig her


Gratis følgegruppe

Hvis du vil vide mere om de nye bæredygtighedskrav, kan du her tilmelde dig følgegruppen for udvikling af de nye standarder og DI’s tilbud i relation til bæredygtighedsrapportering.

Du vil samtidig modtage relevante invitationer til arrangementer (bl.a. online-møder, kurser)

Læs mere og tilmeld dig her


Brug for mere viden?

DI's hjemmeside kan du læse mere om bæredygtighed og -rapportering generelt.

DI Bygeri har oprettet en side for bæredygtighed i byggeri og anlæg, hvor vi har samlet information og viden om de nye krav. Her er det muligt at finde relevante links, slides etc., som du kan bruge i virksomhedernes arbejde med bæredygtighed. Find siden her.

Relateret indhold