Foto: Ditte Brøndum

02.12.22 DI Byggeri Nyheder

Nu kan I indstille jeres arbejdsplads til Arbejdsmiljøprisen 2023

Gør I noget særligt for arbejdsmiljøet? Har I skabt resultater, som andre arbejdspladser kan lære af? Så kan I nu indstille jer til Arbejdsmiljøprisen 2023.

Siden 2006 har Arbejdsmiljørådet tildelt Arbejdsmiljøprisen til arbejdspladser, som har skabt markante resultater og løst vigtige udfordringer i arbejdsmiljøet gennem vedholdende indsatser og et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere.

Prisen uddeles inden for fire kategorier til arbejdspladser, som gør noget særligt for arbejdsmiljøet, og som kan inspirere andre. Vinderne udvælges af en dommerkomité bestående af repræsentanter for Arbejdsmiljørådet.

Arbejdsmiljørådet hylder med Arbejdsmiljøprisen 2023 de arbejdspladser, hvor ledelse og medarbejdere samarbejder om at skabe et godt arbejdsmiljø. Prisen uddeles i kategorierne Arbejdsulykker, Ergonomi, Psykisk arbejdsmiljø samt Kemi og vådt arbejde.

Prisen overrækkes ved Arbejdsmiljørådets årlige temadag onsdag den 24. maj 2023 i Aarhus. Du kan derfor sætte et stort kryds i kalenderen og indstille din arbejdsplads her

Sidste frist for at indstille sig er fredag den 10. februar 2023. På Arbejdsmiljøprisens hjemmeside kan du læse mere om de fire kategorier og få inspiration fra arbejdsmiljøindsatser blandt de tidligere vindere.

Relateret indhold