09.12.22 DI Byggeri Nyheder

Ny udgave af Under Hjelmene sætter fokus på kemi i arbejdsmiljøet

I det nyeste oplag af Under Hjelmene er der fokus på kemi i arbejdsmiljøet. Du kan blive klogere på nogle af de farlige stoffer og materialer, som du kan støde på i forbindelse med arbejdet, og hvordan du kan håndtere disse.

Farlig kemi i arbejdet

Den 23. udgave af Under Hjelmene indeholder et tema om farlig kemi i dit arbejde. Som medarbejder i bygge- og anlægsbranchen kan du komme i kontakt med farlige stoffer og materialer i dit arbejde. Under Hjelmene sætter derfor fokus på dette i den nye avis. Der er en masse fagtermer inden for det kemiske område såsom STOP-princippet og kemisk risikovurdering, og der kan være en hel del at holde styr på i forbindelse med kemikalier og materialer med farlige indholdsstoffer. Under Hjelmene hjælper dig til at navigere rundt i dette ved blandt andet at dykke ned i, hvad kemi er, og hvordan I kan arbejde med at forebygge kemiske belastninger.

I temaet indgår der også et skema, hvor du nemt kan få overblik over en lang række af de krav, der stilles, når du arbejder med helt specifikke stoffer. Derudover fremgår det også af skemaet, om der er særlige krav til uddannelse og personlige værnemidler. 

Download eller bestil avisen

Under Hjelmene er en gratis avis, og du kan få tilsendt avisen til både kontoret og ud til byggepladserne. Du kan også downloade den gratis og læse den online. Hvis du vil høre mere om arbejdsmiljø, har Under Hjelmene ligeledes podcasts, der berører flere forskellige arbejdsmiljøproblematikker.

Hør Under Hjelmenes podcasts her
Hent avisen her
Bestil avisen her

Om avisen

Under Hjelmene er en avis, som er udgivet i samarbejde mellem 3F og DI. Avisen er gratis og indeholder arbejdsmiljøhistorier fra bygge- og anlægsbranchen. I denne udgave er hovedtemaet kemi i arbejdsmiljøet. Udover at udgive aviser har Under Hjelmene også deres egen podcast, som du kan finde og lytte til her

Relateret indhold