08.02.22 DI Byggeri Nyheder

DI Byggeri siger farvel til Peter Stenholm

DI Byggeri farvel til Peter Stenholm, der senest den 1. maj 2022 tiltræder som administrerende direktør i EjendomDanmark.

Peter Stenholm var direktør i Dansk Byggeri fra 2010 og indtil sammenlægningen med Dansk Industri den 1. september 2020. Siden sammenlægningen har Peter været vicedirektør i Dansk Industri og har stået i spidsen for Brancheservicecenter Byggeri samt Branchefællesskabet DI Byggeri.

Nu søger han nye udfordringer i EjendomDanmark.

”Det har været et stort privilegium og en fornøjelse at arbejde for bygge- og anlægsbranchens virksomheder i mange år. Det har tillige været spændende at være med til at skabe både BSC Byggeri og DI Byggeri. Jeg ønsker det bedste for DI Byggeri og siger mange tak for denne gang til både kolleger og medlemmer.

Jeg har fået chancen for at stå i spidsen for EjendomDanmark, og jeg glæder mig til at tage fat på de nye udfordringer i Ejendomsbranchen, der i disse år undergår en rivende udvikling. Den grønne omstilling, digitalisering og demografiske ændringer medfører store forandringer. Det glæder jeg mig til at tage fat på – naturligvis i samarbejde med alle branchens aktører”, siger Peter Stenholm.

”Jeg er samtidig tryg ved at give stafetten videre til alle de dygtige kolleger – og ikke mindst til den kommende branchedirektør for DI Byggeri,” slutter Peter Stenholm.

Relateret indhold