Foto: Getty Images

28.06.22 DI Byggeri Nyheder

Kurser og uddannelser i DI Byggeri

I DI Byggeri er vi anerkendte specialister og eksperter i virksomhedernes kerneopgaver og nøgleprocesser. Både her og i det øvrige DI kan du få rådgivning, viden, inspiration og uddannelse, så I ikke kommer på bagkant af krav eller muligheder for at udvikle jeres forretning.

Vi står stadig klar med vores stærke medlemstilbud, så I kan udvikle og styrke jeres medarbejdere i bygge- og anlægsvirksomhederne. Vi udvikler hele tiden relevante tilbud til jeres arbejdsmiljøindsats, og det er som altid muligt at få vejledning og bistand lokalt fra Byggeriets Arbejdsmiljøbus. Indenfor personalejura og erhvervsjura afspejler vores tilbud de udfordringer, som vi ikke mindst hører om i rådgivningstjenesten, og så I altid kan være opdateret med de nyeste tiltag og anbefalinger. De byggetekniske kurser, og de tværgående kurser og uddannelser som samler fagene på tværs, er vi igen ved at have fyldt op på hylderne og drejer det sig om ren ledelsesudvikling, er der endnu flere muligheder i DI.

På den anden side af sommerferien sætter vi en proces i gang for at opdatere vores medlemstilbud, så de støtter jer mest optimalt både her og nu og fremover.

Hvis I ønsker en snak om jeres kompetencebehov, er I altid velkommen til at kontakte jeres sektionsansvarlige eller Anne Kristine Busch i Bygningsentreprenørsektionen.

Kurser og uddannelse

Se alle vores kurser, uddannelser og andre arrangementer her

Kurser, uddannelse og arrangementer
Anne Kristine Busch

Anne Kristine Busch

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3000
  • Mobil +45 2189 2424
  • E-mail akbu@di.dk

Relateret indhold