Foto: Under Hjelmende

22.06.22 DI Byggeri Nyheder

Ny udgave af Under Hjelmene

I den nyeste Under Hjelmene avis er der fokus på kroppen på arbejde, og på hvordan du kan undgå løft, træk og skub i bygge og anlæg.

Hvad taler vi om, når vi taler om ergonomi?

Denne udgave af Under Hjelmene indeholder et tema om kroppen på arbejde, og hvordan du kan undgå belastninger. Ergonomi omfatter arbejdsstillinger og arbejdsbevægelser. Dette indebærer eksempelvis opgaver, hvor man løfter, bærer, trækker og/eller skubber. Belastninger på kroppen er et af de områder, der kan øge risikoen for muskel- og skeletbesvær, og det er derfor vigtigt at have fokus på dette.

I den nye udgave af avisen kan du blive klogere på, hvordan du kan planlægge arbejdet rigtigt, så du kan undgå løft og bæring, og du kan læse mere om tekniske hjælpemidler.

Download eller bestil avisen

Under Hjelmene er en gratis avis, og du kan få tilsendt avisen til både kontoret og ud til byggepladserne. Du kan også downloade den gratis og læse den online. Hvis du vil høre mere om arbejdsmiljø, har Under Hjelmene ligeledes podcasts, der berører flere forskellige arbejdsmiljøproblematikker.

Hør Under Hjelmenes podcasts her

Hent avisen er

Bestil avisen i trykt udgave her

Om avisen

Under Hjelmene er en avis, som er udgivet i samarbejde mellem 3F og DI Brancheservicecenteret Arbejdsmiljø. Avisen er gratis og indeholder arbejdsmiljøhistorier fra bygge- og anlægsbranchen. I denne udgave er hovedtemaet ergonomi. Udover at udgive aviser har Under Hjelmene også deres egen podcast, som du kan finde og lytte til her.

Relateret indhold