Foto: Getty Images

02.09.22 DI Byggeri Nyheder

Arbejdsmiljøtræf 2022

DI Byggeri inviterer i regi af Branchefælleskabet for arbejdsmiljø i Bygge og Anlæg til ni regionalemøder om arbejdsmiljø - Arbejdsmiljøtræf 2022.

På møder er der mulighed for at høre oplæg og have dialog med Arbejdstilsynet, se og afprøve tekniske hjælpemidler, der kan gøre arbejdet lettere i bygge- og anlægsbranchen.

Hvad kan du forvente?

DI, Konsulenttjenesten, Branchefælleskabet for arbejdsmiljø i Bygge og Anlæg, Byggeriet Arbejdsmiljøbus (BAM-BUS)og Arbejdstilsynet inviterer arbejdsgivere, ledelse og ansatte i bygge- og anlægsvirksomheder til en eftermiddag med fokus på arbejdsmiljø. Du kan opleve udstillinger af nye tekniske hjælpemidler og høre oplæg.

Arbejdstilsynet holder oplæg om, hvad de har fokus på, når de kommer på besøg eller tilsyn. Derudover kan du få en samtale med tilsynsførende fra Arbejdstilsynet. Du får også mulighed for at møde Branchefællesskabet for arbejdsmiljø bygge og anlæg og BAM-BUS. Sidst men ikke mindst kan du få gratis hjælp til arbejdsmiljøforbedringer på jeres arbejdsplads af den nye  konsulenttjeneste i regi af Branchefællesskabet for arbejdsmiljø bygge og anlæg.

Du kan læse mere her


Tid og sted

Alle dagene er i tidsrummet 14.00 – 17.00, og arrangementet er gratis at deltage i. Du kan se om træffet kommer til lige præcis dit lokal område her:

Mandag den 3.10.

Learnmark Horsens, Vejlevej 150

Tirsdag den 4.10.

EUC Syd, Aabenraa, Stegholt 35

Tirsdag den 11.10.

Next, Glostrup, Fabriksparken 31

Tirsdag den 1.11.

Techcollege Aalborg, Øster Uttrup Vej 1

Onsdag den 2.11.

EUC Sjælland, Næstved, Jagtvej 2

Torsdag den 3.11.

Rybners, Esbjerg, Spangsbjerg Møllevej 72

Tirsdag den 8.11.

Herningsholm Erhvervsskole, Herning, Lillelundsvej 21

Torsdag den 10.11.

Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle, Odense, Risingsvej 60

Torsdag den 24.11.

Campus Bornholm, Rønne


Du kan tilmelde dig her

Kontakt

Ved spørgsmål, kontakt Brancheservicecenter Byggeri Arbejdsmiljø på 3377 3377.

Relateret indhold