16.09.22 DI Byggeri Nyheder

Deltag i DI Byggeris nye forum og følg med i udviklingen i energipriserne

De høje energipriser giver store udfordringer for danske produktionsvirksomheder, uanset om man bruger el, gas eller olie til at producere. I den vanskelige situation er der mange spørgsmål, der melder sig.

Hvordan er den aktuelle prisudvikling? Hvilke forandringer tegner sig forude? Hvad kan min virksomhed gøre? Er der politiske initiativer på vej på nationalt eller EU-plan? Hvad gør man i andre EU-lande? Hvad gør DI?

DI Byggeri etablerer nu i samarbejde med DI Energi, DI Produktion og DI Fødevarer et Forum for Energipriser. Initiativet henvender sig særligt til bygge- og produktionsvirksomheder, der er stærkt påvirket af energipriserne, og som her kan holde sig opdateret på udviklingen på både kort og langt sigt og få svar på de spørgsmål, der fylder i hverdagen.

Forum for Energipriser samler virksomhederne til månedlige virtuelle statusmøder over Teams – første gang den 23. september kl.15.00. Mødernes længde varierer afhængig af den aktuelle situation, men vil max. vare en time.

Du kan tilmelde dig Forum for Energipriser her - så får du invitation til møderne i din Outlook-kalender. Det er gratis at deltage.

Har du spørgsmål eller vil vide mere om Forum for Energipriser, så kontakt konsulent  Louis Konstantyner, DI Byggeri på louk@di.dk eller 3377 3144.

Relateret indhold