Foto: GettyImages

09.01.23 DI Byggeri Nyheder

Tilmeld dig DI arbejdsmiljøkonference for Bygge og Anlæg 2023

Torsdag den 16. marts til fredag den 17. marts 2023 inviterer DI Brancheservicecenter Byggeri til vores årlige Arbejdsmiljøkonference på Storebælt Sinatur Hotel og Konference.

DI Brancheservicecenter Byggeri, arbejdsmiljø inviterer til arbejdsmiljøkonference i Bygge og Anlæg 2023, og det kan du være med til at opleve.

Temaet for konferencen er ”Lærlinge, nyansatte og udenlandsk arbejdskraft”. En vigtig del af ulykkesforebyggelse kan ske ved at rette et øget fokus mod lærlinge, nyansatte samt udenlandsk arbejdskraft og den gode modtagelse. Du kan få ny viden, mulighed for sparring, netværk og efteruddannelse gennem oplæg og forskellige workshops, hvor virksomheder og øvrige fra branchen både deler erfaringer og lægger op til dialog om arbejdsmiljø.

Tilmeld dig her. 

Hvis du godt kunne tænkte dig to dage fyldt med netværk, oplæg og workshops, så skynd dig at tilmelde dig DI Brancheservicecenter Byggeris Arbejdsmiljøkonference 2023, som bliver afholdt den 16.-17. marts på Storebælt Signatur Hotel og Konference i Nyborg.

Tilmeldingen skal ske senest den 18. januar 2023 og er bindende i forhold til betaling. Ved afbud efter den 18. januar 2023, eller udeblivelse uden afbud, faktureres den fulde pris.

  

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Britta Marie Mørk Johansen på bmj@di.dk eller Mette Møller Nielsen, chef for arbejdsmiljø, byggeri på mmn@di.dk

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DI Byggeri

Relateret indhold