Foto: BFA Bygge og Anlæg

06.02.23 DI Byggeri Nyheder

Må vi hjælpe jer med at samarbejde om arbejdsmiljø? Gratis tilbud fra BFA Bygge og Anlæg i 2023

Kender I det, at manglende plads og oprydning på fællesområder kan påvirke den gode stemning på byggepladsen og give konflikter? Måske går samarbejdet lidt trægt, tilslutningen til sikkerhedsmøder er lavt, aftaler efterleves ikke, og arbejdsmiljøkoordinatoren kan opleve at stå alene med ansvaret?

BFA Bygge og Anlæg tilbyder i samarbejde med Human House hjælp til at få ny energi i samarbejdet om arbejdsmiljø på byggepladsen.

En del byggepladser har allerede taget imod tilbuddet. En af dem siger: ”Måske meget godt at tage den fra starten i stedet for, når det går i hårdknude”

Alle byggepladser, hvor flere virksomheder udfører arbejde samtidig, kan uanset entrepriseform gøre brug af tilbuddet. Med arbejdsmiljøkoordinatoren som omdrejningspunkt aftales 5-10 aktiviteter, som tilpasses situationen og forholdene på byggepladsen. Aktiviteterne er et supplement til de møder og tiltag, som I allerede har i gang.

Det får I ud af det

  • Fokus på det gode samarbejde, som bidrager til at nå arbejdsmiljømålene, nedbringe antallet af ulykker, sikre trivsel og god produktion.
  • Mulighed for at kickstarte et nyt eller eksisterende samarbejde, nytænke vante processer og skabe rum for refleksion.
  • Ny inspiration og mulighed for at prøve nye metoder af.
  • Læring, som kan overføres til andre byggepladser og internt i jeres organisation.

Læs mere om tilbuddet her

Eller kontakt: Vibeke Rasmussen, Human House på tlf: 40265925 eller vira@humanhouse.com

Relateret indhold