02.06.20 DI Byggeri Pressemeddelelser

Medlemsbladet Byggeriet nr. 2 2020

I denne udgave af Byggeriet kan du læse om, hvad to virksomheder har gjort, for at klare sig gennem coronakrisen, om Dansk Byggeris 12 forslag til, hvordan Danmark kommer op i gear på den anden side af krisen, og om Pernille, der droppede fotofaget og i stedet blev selvstændig fugemontør. Du får også seneste nyt om den planlagte sammenlægning med DI.

Hos CG Jensen hjælper morgen­gymnastik mod Corona

Hvordan balancerer man en produktiv arbejdsgang med en hverdag uden kollegaer? Hos anlægsvirksomheden CG Jensen har man blandt andet fundet ud af, at et vigtigt men også humoristisk kampagnetiltag har god effekt, og at virtuel morgengymnastik hjælper på savnet til kollegerne.

Murervirksomhed har indført coronastrategi og fået flere opgaver

H.E.J. Murerentreprise har under coronakrisen indført en ny, opsøgende strategi, der har sikret virksomheden arbejdsopgaver. Dansk Byggeri har været forbi virksomheden for at blive klogere på, hvordan de konkret håndterer coronakrisen.

Sådan får vi Danmark op i gear efter coronakrisen

Du kan også læse om Dansk Byggeris investeringsplan, som vil kunne få store dele af bygge- og anlægsbranchen op i gear igen efter coronakrisen og skabe 20.700 arbejdspladser. Investeringsplanens 12 forslag kan sættes i gang med det samme, og de vil udover at skabe vækst også gavne klimaet samtidig med, at borgerne får bedre boliger, veje, institutioner og meget mere.

Fra fotograf til fugemontør – og nu selvstændig

Egentlig var Pernille Simonsen uddannet fotograf. Men så besluttede hun sig for at prøve tre uger som fugemontør. Det viste sig at være en god beslutning, for det var noget af det mest spændende, hun havde beskæftiget sig med længe – og nu er hun selvstændig fugemontør på andet år.

Seneste nyt om sammenlægningen med DI

Hvad kommer der efter den planlagte sammenlægning til at ske med kontingentet, hvordan bliver rådgivningen, og hvad sker der med Dansk Byggeris sektioner og regioner? I medlemsbladet får du svar på nogle af de mest væsentlige spørgsmål om den kommende sammenlægning mellem Dansk Byggeri og DI.


Du kan denne gang også læse om tømrerlærlingen Simone, der som rollemodel for branchen rejser rundt i landet for at nedbryde fordomme om erhvervsuddannelserne, om Dansk Betons forslag til, hvordan Københavns Kommune bliver CO2-neutral i 2025, og så får du en række konkrete forslag til, hvordan du aktivt bruger Byg Garanti i markedsføringen af din virksomhed.

Det og meget mere i det nye nummer af medlemsbladet Byggeriet.


Læs Byggeriet som bladrefunktion

Læs Byggeriet som PDF

Relateret indhold