Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

21.08.20 DI Byggeri Pressemeddelelser

Altanvirksomheder stifter ny interessegruppe

En række virksomheder, der producerer og opsætter altaner har stiftet en ny interessegruppe for altanvirksomheder under Dansk Byggeri. På en stiftende generalforsamling torsdag eftermiddag blev den nye bestyrelse valgt med Casper Knudsen, Altan.dk som formand.

Den nye interessegruppe skal blandt andet arbejde for virksomhedernes fælles interesser og sikre, at de står stærkere og kan tale med en samlet stemme i forbindelse med nogle af de udfordringer, branchen står overfor.  

- Når vi som virksomheder står sammen, har vi en langt større indflydelse i mange situationer. For eksempel er det afgørende, at politikerne ikke unødigt begrænser borgernes mulighed for at etablere altaner. Det er bare en af de dagsordener, vi skal tage fat på, siger Casper Knudsen.

Foreløbig består den nye interessegruppe for altanvirksomheder af virksomheder, der arbejder med altaner. Alle er medlem af Dansk Byggeri, hvor de kommer fra forskellige sektioner.

Det er målet at komme vidt omkring politisk og byggefagligt. Foreningen kommer blandt andet til at beskæftige sig med byggetekniske regler og bygningsreglementet, herunder myndighedsgodkendelser, kommuneplaner, arbejdsmiljø, uddannelse og kompetenceudvikling.

- Som en del af interessegruppen får virksomhederne også god mulighed for at sparre med hinanden og dele erfaringer, siger Casper Knudsen.

På den stiftende generalforsamling torsdag eftermiddag blev følgende valgt til bestyrelsen:

 

Formand Casper Knudsen, Altan.dk

Næstformand Johan Söderling, Balco Altaner A/S

Bestyrelsesmedlem Peter Jørgensen, Jørgensen & Sønner A/S

Suppleant/kasserer Dan Zachariassen, Gilbro A/S

Kontakt

Formand for Interessegruppen for altanvirksomheder Casper Knudsen, Altan.dk, ck@altan.dk, telefon 41 37 18 65

Afdelingschef Lasse Møller Vollesen, Dansk Byggeri, lmv@danskbyggeri.dk, telefon 21 20 39 95

Relateret indhold