Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

AB 18 for praktikere

Beskrivelse

AB 18 for praktikere er en juridisk kommentar til de almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomhed, der er vedtaget af byggeriets parter i 2018 (AB 18).

Pris

Medlemmer 400,00 kr.

Ikke medlemmer Sælges ikke

Ekspeditionsgebyr 75,00 kr.

Ekspeditionsgebyr (ikke medlemmer) 75,00 kr.

Bestil

Bogen er en opfølgning på bestselleren AB 92 for praktikere og har samme sigte: At være et entrepriseretligt værktøj - en juridisk ståbi - for bygherrer og entreprenører, rådgivere og leverandører.

Forfatter-trekløveret har tværgående erfaring med og fra bygge- og anlægsbranchen og mange års indgående kendskab til byggeriets retsforhold. Eric Boesgaard, Mogens Hansen og Henrik Fausing.

Servicebutikken sælger kun bogen til medlemmer af Dansk Byggeri med rabat. Alle andre henvises til Molio, der udgiver bogen. I kan bestille via dette link på dette link.