Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

UDGIVELSE: maj 2019

Dawn raid-manual

Beskrivelse

Hent Dansk Byggeris dawn raid-manual. Det er en god idé at have nogle retningslinjer for, hvordan medarbejderne skal agere, hvis konkurrencemyndighederne foretager en kontrolundersøgelse af din virksomhed.

Det kan være en voldsom og kaotisk oplevelse at få besøg af konkurrencemyndighederne, der har ret til at foretage kontrolundersøgelser på en virksomheds adresse, hvis de har mistanke om, at der er begået lovovertrædelser. Det behøves ikke nødvendigvis at være den virksomhed, der bliver udsat for kontrolundersøgelsen, som er under mistanke for at have gjort noget ulovligt. Det kan også være fordi, virksomheden formodes at have modtaget ulovligt materiale.

For medlemmer

For medlemmer

Du skal være logget ind for at få adgang til siden

Log ind Opret bruger