DI Byggeri

Byggemesser i udlandet

Udenlandske byggemesser er ligesom studieture en god kilde til faglig inspiration for både producenter og udførende. Få overblikket over de vigtigste messer og et par gode værktøjer.

DI Byggeris Messekalender

Et besøg på en byggemesse i et af vores nabolande kan være dit første skridt til eksport. Og at udstille på denne byggemesse måske det andet skridt. Få overblik over relevante byggefagmesser:

Byggefagmesser i udlandet

Skal du udstille for første gang? 

For at sikre at DI's medlemmer får mest muligt ud af deres messedeltagelse, har vi samlet en række gode råd og konkrete værktøjer her: Dansk Industri - Messer og Udstillinger

Få rabat på ATA Carnet

Skal du udstille i Norge eller et andet land uden for EU, skal du indfortolde varerne ved grænsen. Her kan et ATA Carnet gøre proceduren meget nemmere. Som medlem i DI Byggeri får du 50 % rabat på ATA Carnet i DI's Certifikatservice.

Læs mere om rabat på ATA Carnet

NordBau - Det Nordtyske forum i årets rytme

NordBau betegnes som Nordtysklands mest betydningsfulde messe for byggeri og er siden 1956 blevet afholdt hvert år i Neumünster.

Messen, der kun ligger 100 km syd for grænsen, er det ideelle udstillingsvindue for danske virksomheder, der ønsker at præsentere deres produkter for et internationalt publikum. Samtidig er det en god inspirationskilde til danske og udenlandske besøgende.

Messen afholdes altid fra onsdag til søndag i anden uge i september, og næste gang er således den 4. - 8. september 2024.

I 2020 blev messen pga. COVID-19 kun afholdt i miniformat og primært online. Men under normale omstændigheder samler messen omkring 800 udstillere fra 15 lande, og der vises både byggematerialer og komponenter, maskiner, håndværktøj og IT-løsninger. Besøgsprofilen er 70-30 for hhv. professionelle og private, og der kommer godt 60.000 besøgende fra nær og fjern.

Se flere oplysninger om NordBau på:
www.nordbau.de


Dansk fællesstand
Nordbau har haft Danmark som samarbejdspartner i mere end 40 år og har i lige så lang tid haft en dansk fællesstand. Under mottoet ”Dänemark: Intelligent bauen – praktisch – effektiv” viser de danske udstillere - både ude og inde - alt fra vinduer, havehegn, værktøj, stålprofiler og byggemaskiner til energieffektive løsninger og arkitekttegnede huse.

Fællesstanden er en oplagt mulighed for danske virksomheder, der gerne vil udstille gennem et færdig-koordineret koncept sammen med andre danske virksomheder og drage fordel af den store opmærksomhed og synlighed, der skabes gennem deltagelse på en fællesstand.

Har du interesse i at besøge messen, eller være udstiller, kontakt venligst Nordbaus danske generalagent:

Jan Hesselberg
Bredeløkkevej 15 b
DK-4660 Store Heddinge
Danmark
Mobil: +45 2029 5257
Mail: jkh@nordbau.dk

Byggefagmesser i Sverige

Et besøg på en byggemesse kan være en god måde at få målt sig op mod konkurrenternes nyheder og få sat nogle møder op med potentielle kunder. Her er gode muligheder hos vores svenske naboer.

Få faglig inspiration på Nordbygg i Stockholm

Nordbygg er Nordeuropas største messe for byggeindustrien og ejendomsmarkedet. Den afholdes hvert andet år i Stockholm, og næste gang er d. 23. - 26. april 2024. 

I 2022 deltog over 930 udstillere, heraf mere end 300 fra udlandet. På besøgssiden kom tallet op på godt 40.000 besøgende.

For mere info kontakt Nordbyggs repræsentant i Danmark, Jonny Sjöberg.
Tlf.: +45 20 28 01 38 js@o-k.dk

Link til NordByggs hjemmeside

Mindre fagmesser i Malmö og Göteborg

Lidt tættere på Danmark afholdes der i Malmö og Göteborg lidt mindre men mere specialiserede fagmesser spredt hen over året. 

Få overblik og mere info om de enkelte messer EasyFairs webside

Bygg Reis Deg-messen i Norge

Bygg Reis Deg er Norges største byggemesse og vigtigste mødeplads for byggeindustrien. I 2021, der stadig var lidt påvirket af corona, deltog 375 udstillere og 35.000 besøgende i løbet af messens 4 dage. I tillæg til udstillerdelen gennemføres der sideløbende et omfattende seminar- og konferenceprogram, hvor også danske udstillere og interessenter kan få taletid.

En særlig ting ved denne messe er, at også de norske entreprenører er blandt udstillerne og besøgende.

Bygg Reis Deg afholdes i Lillestrøm, og næste gang er i dagene 15.-18. oktober 2025.

Dansk fællesstand
Også i 2023 forventer den Danske Ambassade i Oslo og Danish Export Association at arrangere en dansk fællesstand på messen. 

Læs mere om den danske fællesstand på Bygg Reis Deg:
Bygg Reis Deg 2025 | Danish Export Association

Søren Cajus

Søren Cajus

Chef for Dansk Byggeindustri

  • Direkte +45 3377 3913
  • Mobil +45 2851 1969
  • E-mail scp@di.dk

Relateret indhold