DI Byggeri

Byggemesser i udlandet

Udenlandske byggemesser er ligesom studieture en god kilde til faglig inspiration for både producenter og udførende. Få overblikket over de vigtigste messer og et par gode værktøjer.

DI Byggeris Messekalender

Se oversigten over de kommende messer og klik dig ind på linkene for yderligere information.

OBS! På grund af COVID19 er en del messer udskudt.

Et besøg på en byggemesse i et af vores nabolande kan være dit første skridt til eksport. Og at udstille på denne byggemesse måske det andet skridt. Få overblik over relevante byggefagmesser:

Byggefagmesser i udlandet

 

Udvalgte byggemesser på vores nærmarkeder


NordBau - Det Nordtyske forum i årets rytme

Tyskland er et vigtigt marked for den danske bygge- og anlægsbranche. Dansk Byggeris Eksportanalyse marts 2020 viser, at danske bygge- og anlægsvirksomheder eksporterede i 2019 til Tyskland:

 • varer til en værdi af 6,1 mia. kroner
 • tjenester til en værdi af 2,9 mia. kroner.

Dermed var Tyskland vores næststørste eksportmarked efter Storbritannien.

NordBau betegnes som Nordtysklands mest betydningsfulde messe for byggeri og er siden 1956 blevet afholdt hvert år i Neumünster.

Messen, der kun ligger 100 km syd for grænsen, er det ideelle udstillingsvindue for danske virksomheder, der ønsker at præsentere deres produkter for et internationalt publikum. Samtidig er det en god inspirationskilde til danske og udenlandske besøgende.

Messen afholdes altid fra onsdag til søndag i anden uge i september, og næste gang er således den 8. - 12. september 2021.

I 2020 blev messen pga. COVID-19 kun afholdt i miniformat og primært online. Men under normale omstændigheder samler messen omkring 800 udstillere fra 15 lande, og der vises både byggematerialer og komponenter, maskiner, håndværktøj og IT-løsninger. Besøgsprofilen er 70-30 for hhv. professionelle og private, og der kommer godt 60.000 besøgende fra nær og fjern.

Se flere oplysninger om NordBau på:
www.nordbau.de


Dansk fællesstand
Nordbau har haft Danmark som samarbejdspartner i mere end 40 år og har i lige så lang tid haft en dansk fællesstand. Under mottoet ”Dänemark: Intelligent bauen – praktisch – effektiv” viser de danske udstillere - både ude og inde - alt fra vinduer, havehegn, værktøj, stålprofiler og byggemaskiner til energieffektive løsninger og arkitekttegnede huse.

Fællesstanden er en oplagt mulighed for danske virksomheder, der gerne vil udstille gennem et færdig-koordineret koncept sammen med andre danske virksomheder og drage fordel af den store opmærksomhed og synlighed, der skabes gennem deltagelse på en fællesstand.

Har du interesse i at besøge messen, eller være udstiller, kontakt venligst Nordbaus danske generalagent:

Jan Hesselberg
Bredeløkkevej 15 b
DK-4660 Store Heddinge
Danmark
Mobil: +45 2029 5257
Mail: jkh@nordbau.dk

Byggefagmesser i Sverige

Sverige er et vigtigt marked for den danske bygge- og anlægsbranche. Dansk Byggeris Eksportanalyse marts 2020 viser, at danske bygge- og anlægsvirksomheder eksporterede i 2019 til Sverige:

 • varer til en værdi af 5,2 mia. kroner
 • tjenester til en værdi af 1,6 mia. kroner.

Dermed var Sverige vores tredje største eksportmarked efter Storbritannien Tyskland.

Få faglig inspiration på Nordbygg i Stockholm

Et besøg på en byggemesse kan være en god måde at få målt sig op mod konkurrenternes nyheder og få sat nogle møder op med potentielle kunder. Her er gode muligheder hos vores svenske naboer.

Nordbygg er Nordeuropas største messe for byggeindustrien og ejendomsmarkedet. Den afholdes hvert andet år i Stockholm, og næste gang er d. 20. - 23. april 2022. 

I 2018 deltog over 900 udstillere, heraf mere end 200 fra udlandet. På besøgssiden kom tallet op på godt 48.000 besøgende.

For Mere info kontakt Nordbyggs repræsentant i Danmark, Jonny Sjöberg.
Tlf.: +45 20 28 01 38 js@o-k.dk

Link til NordByggs hjemmeside

Mindre fagmesser i Malmö og Göteborg

Lidt tættere på Danmark afholdes der i Malmö og Göteborg lidt mindre men mere specialiserede fagmesser spredt hen over året. 

Få overblik og mere info om de enkelte messer EasyFairs webside

Bygg Reis Deg-messen i Norge

Norge er et af byggeriets vigtigste eksportmarkeder. Dansk Byggeris Eksportanalyse marts 2020 viser, at danske bygge- og anlægsvirksomheder i 2019 eksporterede til Norge:

 • varer til en værdi 3,3 mia. kr.
 • tjenester til en værdi på 1,4 mia. kr.

Bygg Reis Deg er Norges største byggemesse. Hele 530 udstillere deltog på Bygg Reis Deg i 2019, og næsten 43.600 besøgende lagde vejen forbi hallerne - langt de fleste af dem professionelle.

En særlig ting ved denne messe er, at også de norske entreprenører er blandt udstillerne og besøgende. Bygg Reis Deg afholdes i Lillestrøm, og næste gang er i dagene 20.-23. oktober 2021.

Dansk fællesstand
Også i 2021 forventer den Danske Ambassade i Oslo og CFU, en del af Danish Export Association, at arrangere en dansk fællesstand på messen. 

Læs mere om den danske fællesstand på Bygg Reis Deg

Link til Bygg Reis Deg

Futurebuild i Storbritannien

Storbritannien er et af byggeriets vigtigste eksportmarkeder. Dansk Byggeris Eksportanalyse marts 2020 viser, at danske bygge- og anlægsvirksomheder i 2019 eksporterede til Storbritannien:

 • varer til en værdi 3,5 mia. kr.
 • tjenester til en værdi på 17,2 mia. kr.

Vi du se nærmere på mulighederne, kan du fx besøge Storbritanniens største grønne byggemesse, Futurebuild, der løber af stablen i dagene 1.-3. marts 2022 i London.

Gå til Futurebuilds webside

 

DI Byggeris udstillervejledning

Skal du udstille for første gang?

Download DI Byggeris Udstillervejledning i Servicebutikken (kun med medlemslogin)

 

Få rabat på ATA Carnet

Skal du udstille i Norge eller et andet land uden for EU, skal du indfortolde varerne ved grænsen. Her kan et ATA Carnet gøre proceduren meget nemmere. Som medlem i DI Byggeri får du 50 % rabat på ATA Carnet i DI's Certifikatservice.

Læs mere om rabat på ATA Carnet

Anita Kurowska Larsen

Anita Kurowska Larsen

Chefkonsulent

 • Direkte +45 7216 0294
 • Mobil +45 2381 2105
 • E-mail anl@di.dk

Relateret indhold