DI Byggeri

Bliv en del af virksomhedsbanken

Læs hvordan du bliver en del af virksomhedsbanken og samarbejder med folkeskoler i dit lokalområde.

 

Meld dig ind i virksomhedsbanken og samarbejd med folkeskoler i dit lokalområde. Så kan du give dit fag videre til unge mennesker, som måske får lyst til at blive håndværker engang.

DI Byggeri har oprettet en virksomhedsbank. 

Den kan du, som medlem, blive en del af, hvis du har lyst til at vise dit fag frem i samarbejde med en lokal folkeskole. DI Byggeri kan hjælpe dig med at komme i gang, og du bestemmer selv, hvordan samarbejdet skal foregå, og hvor meget tid du bruger. 

Læs mere om virksomhedsbanken, og hvordan du melder dig ind 

 

Erhvervspraktik i bygge- og anlægsbranchen

Erhvervspraktik er en enestående mulighed for folkeskolens elever at prøve kræfter med et fag og indgå i hverdagen på en arbejdsplads

DI Byggeri har lavet en folder om erhvervspraktik i bygge- og anlægsbranchen. Folderen rummer information om erhvervspraktik, inspiration til et vellykket praktikophold og regler omkring sikkerhed, som du må være særlig opmærksom på i forbindelse med erhvervspraktikanter i bygge- og anlægsbranchen.

Formålet med erhvervspraktik i folkeskolen er, at give eleverne mulighed for at afprøve deres interesser og evner indenfor et erhverv med henblik på deres senere uddannelsesvalg. Erhvervspraktik bidrager til at udfordre og kvalificere elevernes forestillinger om arbejdsmarkedet og arbejdslivet. Når en virksomhed tilbyder erhvervspraktik, får den unge en reel oplevelse af, hvad det vil sige at passe et arbejde og at indgå i hverdagen på en arbejdsplads med forskellige opgaver og kolleger. Det er en unik mulighed for at vise dit fag frem og være med til at åbne branchen op for en ny generation.

Se DI Byggeris guide til erhvervspraktik i bygge- og anlægsbranchen her.

Læs mere om sikkerhedsregler og retslige forhold i forbindelse med erhvervspraktikanter:

Arbejdsmiljølovgivningens anvendelse for elever i erhvervspraktik

Forsikring af elever i praktik

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DI Byggeri

Relateret indhold