DI Byggeri

Boss Ladies

Få besøg af Boss Ladies og mød kvinder, der brænder for at give andre unge indsigt i de muligheder, der ligger i bygge- og anlægsbranchen.

Boss Ladies er et 3-årigt projekt, som skal inspirere piger til at tage en erhvervsuddannelse. Foruden oplæg i folkeskoleklasser, tilbyder de også piger fra 8.-9. klasse, at de kan komme i Boss Ladies Praktik.

Når du booker et besøg med Boss Ladies, kommer de ud til jer. Her holder de oplæg og laver refleksionsøvelser med eleverne, som blandt andet skal få eleverne til at tænke over de fordomme, de knytter til forskellige uddannelser.

Oplæggene er målrettet både piger og drenge i 7.-9. klasse, og du kan vælge, om det kun skal være en klasse eller hele årgangen, der får besøg.

Et besøg varer to lektioner og er gratis.

Projektet administreres af foreningen Divers og støttes af Nordea-fonden, Grundejernes Investeringsfond, STARK Fonden samt Bygge- og Anlægsbranchens Udviklingsfond. Foruden DI Byggeri er 3F, TEKNIQ Arbejdsgiverne, Dansk El-forbund, Danske Malermestre, Malerforbundet og Blik og Rør samarbejdspartnere. 

Nyttige links

Boss Ladies kan desværre ikke imødekomme alle ønsker om ambassadørbesøg. Brug deres undervisningsforløb ’Det kønsopdelte uddannelsesvalg’, hvis du ønsker selv at arbejde med køn, stereotyper, fordomme og tekniske erhvervsuddannelser med din klasse.

Boss Ladies' ambassadørbesøg Undervisningsforløb - det kønsopdelte uddannelsesvalg

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DI Byggeri

Relateret indhold