Den 1. september 2021 er DI Byg og DI Dansk Byggeri blevet lagt sammen til branchefællesskabet DI Byggeri. Det betyder, at vi er gået i gang med at bygge om på hjemmesiden. Indtil vi er færdige, kan du opleve, at visse dele af hjemmesiden ikke ser helt rigtige ud. Oplever du problemer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

DI Byggeri

Byggeboxen

Byggeboxen er et tilbud til 4.-7. klasser i Høje-Taastrup, København, Frederikssund, Ballerup og Roskilde kommune, hvor I kommer til at arbejde med skolens fag i byggeriets verden.

I kommer med ind bag byggepladsens hegn og møder branchens mennesker, maskiner og muligheder. Et besøg varer fra kl. 10-13.30, hvor I arbejder med skolens fag i byggeriets verden.

To dygtige undervisere præsenterer jer for udfordringer, opgaver og værktøjer, fx skal I bruge Virtual Reality.

Byggeboxene ligger i Hedehusene, København og Frederikssund. Nærheden i Hedehusene udvikler fremtidens forstad fra en bar mark til en helt ny bydel med skole og boliger. Bispebjerg i København bygger nye rammer for patienter, ansatte og naboer på Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Med Vinge i Frederikssund etableres den første nye by i 40 år. 

I februar 2020 åbner der også byggeboxe i Holstebro og Aarhus.

Nyttige links

Byggeboxens hjemmeside

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte DI Byggeri

Relateret indhold