16.06.20 DI Dansk Byggeri Nyheder

Fejring af det gode håndværk(2)

Igen i år blev det gode håndværk fejret i Cirkusbygningen i København, hvor Årets Håndværker inden for 23 kategorier modtog priser for veludført håndværksarbejde og god kundeservice. Samtidig blev Årets Lærling kåret. Se listen med 19 medlemmer af Dansk Byggeri, der fik prisen Årets Håndværker 2020.

Kvaliteten og servicen er i top, og både tidsplanen og prisen holder fra start til slut. Ved et awardshow i Cirkusbygningen i København fredag den 12. juni 2020 blev Årets Håndværker fundet inden for 23 forskellige kategorier. På grund af coronasituationen blev awardshowet afviklet uden publikum, der i stedet kunne følge med live på Facebook.

Gode anmeldelser inspirerer
- Jeg er imponeret over, at finalisterne har fået så gode anmeldelser fra deres kunder. Det er håndværk og service på højt niveau, præcis som det skal og bør være. Derfor håber jeg, at prisuddelingen vil inspirere andre håndværksvirksomheder og minde alle i branchen om, at god service og veludført håndværk betaler sig, siger direktør i Dansk Byggeri Michael H. Nielsen, der er ét af jurymedlemmerne.

Årets Lærling 2020
Også i år bliver der uddelt en pris til Årets Lærling 2020. Vinderen er 21-årige Haydar Arabaci, der er tømrerlærling hos E.O Tømrer & Snedker ApS i Ballerup.

- Årets Lærling er en helt særlig pris, fordi det er vores lærlinge, som skal videreføre både det gode håndværk og den gode service, som branchen lever af. Haydar Arabaci har hænderne godt skruet på og går meget op i sin uddannelse. Han har allerede inspireret sin lillebror til også at gå i tømrerlære, så jeg er sikker på, at han nok skal blive en god ambassadør for sit fag, siger Michael H. Nielsen, jurymedlem og direktør i Dansk Byggeri.

Årets Håndværker 2020 til 19 medlemmer af Dansk Byggeri
Dansk Byggeri ønsker tillykke med prisen Årets Håndværker 2020 til 19 medlemmer af Dansk Byggeri, der også kan markedsføre sig med BYG Garanti:

Årets Boligbygger:
Træhuse.dk A/S, Kirke Hyllinge

Årets Energi Isolatør 5+ ansatte
Tømrerfirmaet Tjelle Byg ApS, Dronninglund

Årets Energi Isolatør 0-4 ansatte
A-Z Isolering og Totalentreprise ApS, Helsingør & Ishøj

Årets Fugemand
Kvalifuge A/S, Birkerød

Årets Murer 10+ ansatte
Murermester Jimmy Jacobsen ApS, Køge

Årets Murer 5-9 ansatte
CARRASCO ApS, Frederiksberg

Årets Murer 2-4 ansatte
CN. Håndværk v/Carsten Nielsen, Vordingborg

Årets Tagdækker 5+ ansatte
Jysk Tagkompagni ApS, Vejle

Årets Tagmaler
Kjellerup Tagrenovering ApS, Kjellerup

Årets Total Entreprenør 20+ ansatte
CB Entrepriser A/S, Præstø

Årets Total Entreprenør 10-19 ansatte
La Carta Byg A/S, København S

Årets Total Entreprenør 5-9 ansatte
ND Totalbyg ApS, Ballerup

Årets Total Entreprenør 2-4 ansatte
Km Byg Valløby ApS, Køge

Årets Tømrer 20+ ansatte
KOED Tømrer- og Byggeforretning ApS, Kolind

Årets Tømrer 5-9 ansatte
Tømrer- og Snedkerfirma TS Byg ApS, Græsted

Årets Tømrer 2-4 ansatte
E.O Tømrer & Snedker ApS, Ballerup

Årets Tømrer 1 ansatte
Jørn Laursen Tømrerservice, Greve

Årets Varmeservice Firma
RTN BYG ApS, Bryrup

Årets Lærling
Haydar Arabaci, i lære hos E.O Tømrer & Snedker, Ballerup

Om kåringen
Bag uddelingen står Anmeldhaandværker.dk, der på baggrund af kundeanmeldelser med scoringer inden for kvalitet, overholdelse af tid, pris og god service, finder finalisterne til Årets Håndværker inden for de enkelte kategorier. Blandt finalisterne vælger en fagjury vinderne i de enkelte kategorier.