06.08.20 DI Dansk Byggeri Nyheder

Flere kunder og flere opgaver med Byg Garanti

I de kommende uger kører Dansk Byggeris kampagne for Byg Garanti i medierne landet over. Du kan med fordel bruge Byg Garanti i din egen markedsføring, det giver flere kunder og flere opgaver. Se her, hvordan du gør.

Dansk Byggeris mar­kedsføringskampagne for Byg Garanti opfordrer boligejerne til at vælge en håndværker, de bliver glade for, en håndværker med Byg Garanti. Kampagnen er en gentagelse fra sidste og forrige år, hvor en boligejer udtrykker sin glæde for sin håndværker ved at give ham en krammer, men materialet er tilpasset den aktuelle alvorlige situation med coronavirus.

Boligejerne opfordres i kampagnen til at besøge Byg Garantis hjemmeside, hvor de nemt og hurtigt kan finde en håndværker med Byg Garanti. Hjemmesiden er opdateret i et nyt og brugervenligt design, som passer til både PC, smartphones og andre devices. På hjemmesiden kan boligejerne se Dansk Byggeris anbefalinger til medlemsvirksomhederne om, hvordan de begrænser coronasmitte, mens de arbejder i private hjem.

Se kampagnen

Kampagnen for Byg Garanti kører fra næste uge og et par uger frem. Reklameannoncerne kan ses på plakater og skærme rundt om i bybilledet, og reklamefilmen kan ses på digitale skærme i bus/tog og online på web-tv og YouTube. Der vil også køre annoncer på eb.dk og bt.dk samt radiospots i lokalradioer over hele landet.

Her kan du se Byg Garantis reklamefilm

Sociale medier

Har du eller din virksomhed en Facebook-profil, kan du nemt dele billeder og videoer fra kampagnen. Du kan fx dele Byg Garantis opslag, eller du kan lave dit eget opslag med logo, tekst og/eller reklamefilm, hvor du fortæller, at dit arbejde er dækket af Byg Garanti samt henvise til www.byggaranti.dk. Er du på andre sociale medier, kan du også lave opslag her.

Gratis streamers og logo

Som medlem af Dansk Byg­geri kan du også downloade Byg Garantis logoer i forskellige far­ver på Byg Garantis hjemmeside. Logoet kan du bruge på din hjemmeside, i mailsignaturer, på skilte og stillads, brevpapir eller trykt på firmatøjet. Hvis du endnu ikke har streamers med Byg Garanti-lo­go på dine biler, kan du bestille dem gratis på Dansk Byggeris hjemmeside.

Info om Byg Garanti til dine kunder

Vi har lavet en gratis folder, som forklarer dine kunder om fordelene ved at vælge en håndværker med Byg Garanti. Lige til at vedlægge dine tilbud. Du kan også udlevere Byggeriets Servicekoncept til dine kunder. Og når opgaven er udført, er det en god idé at bede dine kunder udfylde et evalueringsskema. Du finder forbrugerfolder, Byggeriets Servicekoncept og evalueringsskema på Byg Garantis hjemmeside.

Vil du vide mere?

På Byg Garantis hjemmeside kan du hente en markedsføringsfolder, som i detaljer fortæller, hvordan du kan markedsføre din virksomhed med Byg Garanti. Her finder du også vedtægterne for Byg Garanti samt reglerne for, hvordan du må og ikke må markedsføre din virksomhed med Byg Garanti. Siden kræver login. Du skal bruge din mail og din virksomheds adgangskode. Har du glemt adgangskoden, kan du bestille en ny ved login-funktionen.

Relateret