DI Digital

Aegir Insights gør det nemmere at investere i grøn energi

Di Digital casebank: Aegir giver dig på kort tid et syn på de bedste projekter og investeringsmuligheder inden for offshore wind energy.

Fakta

Virksomhedsnavn: Aegir Insights

Lokation: Baseret i København, ansatte i Canada

Branche: Offshore wind energy, PtX

Kontakt: Rikke.noergaard@aegirinsights.com

Tags: CleanTech

Aegir gør det nemmere at investere i grøn energi

På blot tre år har virksomheden mangedoblet sit medarbejderantal til 34 ansatte og har i dag en bred international portefølje af kunder blandt såvel offentlige som private aktører, inklusiv industrikæmper som Bp og Vestas.

Aegir Insights hjælper sine kunder med at finde de bedste investeringsmuligheder via deres SaaS tool-chain, data og research, så det bliver nemmere og hurtigere at investere i mere grøn energi.

Erstatter ressourcer og tid

Virksomhedens to stiftere har begge en baggrund fra branchen og adresserer et gab i markedet: Aegir’s model simulerer en fuld business case på et vilkårligt projekt i verden på sekunder. Derved muliggør Aegir at vurdere investeringsmuligheder på tværs af markeder, hurtigere.

Aegir’s business case-model er baseret på de ledende modeller som DTU bl.a har udviklet, og som virksomhedens data-science specialister har udviklet surrogat-modeller (matematiske modeller) ud fra. Standarden for dette workflow er pt. meget manuelt, personbåret og meget tidskrævende (op til uger eller måneder).  Vi kan erstatte ressourcer og tid, som gør det muligt for industrien hurtigere at få et syn på de bedste projekter og investeringsmuligheder at gå videre med.

Aegir Insights’ løsninger er relevante for hele offshore wind værdikæden fra myndigheder, udviklere, leverandører samt finansielle aktører.

”Vi er bagud på tid i forhold til den grønne omstilling, og alle regeringer har 2030-mål. Derfor har industrien brug for os, når de skal finde de bedste projekter.” - Aegir Insights.

Læs mere om Aegir Insights her.

Relateret indhold