Arrangement

Medlemsmøde om Cybersikkerhed onsdag den 27. november 2019 i Esbjerg

DI's regionalforeninger og DI Digital holder møde, hvor du kan blive klogere på, hvor farerne lurer i jeres it-system, og hvordan I beskytter jer bedst muligt mod indtrængen udefra.

DI's regionalforeninger og DI Digital inviterer til møde, hvor du bliver klogere på, hvor farerne lurer i jeres it-system, og hvordan I beskytter jer bedst muligt mod indtrængen udefra.

Cyberkriminalitet er i dag en af de største trusler for private virksomheder. Næsten dagligt er der historier i medierne om hackerangreb, ransomeware og vira, der inficerer virksomhedernes systemer og skaber store forstyrrelser.

På mødet får du overblik over, hvor farerne er. Og ikke mindst hvad I kan gøre for at forebygge og sikre jer bedst muligt, samt hvor I får hjælp, hvis uheldet er ude.

Målgruppen er adm. direktører og ledende medarbejdere med ansvaret for virksomhedernes it-systemer. Det er muligt at tilmelde flere fra virksomheden.

Deltagelse er gratis for DI-medlemmer, men tilmelding er nødvendig.

Se på siden Sikkerdigital.dk korte videoer med virksomheder, der er blevet ramt på deres it-sikkerhed. Bl.a. kan du her se Tommy Aamand, Global Head of IT Operations & Support fra Abena A/S i Aabenraa, fortælle om hvordan de håndterede cyberangrebet. 

På mødet giver Tommy Aamand en uddybning af dette.  

Se præsentationerne fra mødet her: 

Velkommen og intro til trusselsbilledet 

Morten Rosted Vang-DI Digital-Velkommen og intro til trusselsbilledet.pdf

Sådan håndterede vi situationen, da it-systemet blev hacket i vores virksomhed  

Tommy Aamand - Sådan håndterede vi situationen, da it-systemet blev hacket i vores virksomhed.pdf

Hør og oplev hvordan hackere tænker og arbejder

Forebyggelse: Tjek din virksomheds digitale sikkerhed  

Eva Roland-Erhvervsstyrelsen-Forebyggelse.pdf

Hvad gør jeg, når min virksomhed er blevet ramt?

Program