Arrangement

Small Great Digital Nation

Innovationsworkshop i Aarhus Kommune: Vær med til at tegne visioner for fremtidens digitale velfærd!

Foto: DI & Deloitte

Med den forsatte digitalisering og teknologiske udvikling følger spørgsmålet om, hvilken rolle digitaliseringen skal spille i fremtidens Danmark. Dansk Industri og Deloitte er gået sammen i samarbejdet Small Great Digital Nation, hvor vi sætter fokus på danskernes vision for fremtidens Danmark.


Formålet med samarbejdet er at klarlægge, hvordan tillid, teknologisk udvikling og vækst skal spille sammen for at sikre Danmark en status som Small Great Digital Nation, der bygger på et tillidsfuldt samfund og udnytter digitaliseringens potentiale til at skabe øget velfærd og velstand.


Derfor vil vi gerne invitere til en innovationsworkshop den 16. juni fra 8.30-16 hos Aarhus kommune. Vi sørger selvfølgelig for en god forplejning gennem hele dagen.
Workshoppen er for alle, der vil være med til at tegne visioner for fremtidens digitale velfærd.

Vi vil meget gerne have repræsentanter fra alle lag af det offentlige, da workshoppen skal afspejle de specifikke forandringer, teknologi skaber for dig i lige din position.

Workshoppen giver deltagerne mulighed for at lufte deres visioner for hvordan fremtidig velfærd ser ud, som vi kan tage med videre til et kommende regeringsgrundlag.

Men workshoppen vil ikke mindst give et indblik i de fremtidstrends og den innovation, som kommer til at præge hele den digitale udvikling.

Program for dagen:

Indledende øvelse
Velkommen og Ice-breaker

Fremtidens velfærd
Teknologiske muligheder og fremtidstrends

Idegenerering
Tænk stort og tænk vildt

Frokost
Vi lader batterierne op

Prototyping
Visualiser og byg din fremtidsvision

Præsentation & affrunding
Præsentation og refleksion

Foto: DI & Deloitte