Arrangement

Cybersikkerhed for sjov

Sæt kryds i kalenderen den 31. oktober, når Erhvervshus Hovedstaden, Dansk Industri og Industriens Fond sammen med datagidselforhandler og ledelsesfilosof Michael Andersen går nye, underholdende veje for at styrke virksomhedernes cybersikkerhed. Journalist og entertainer Anders Lund Madsen vil styre slagets gang som moderator.

Emnet er højaktuelt, og behovet for handling er kolossalt. I dag er de fleste virksomheder og virksomhedsledere skolet til at optimere og effektivisere og har måske derfor ikke altid fokus på cybersikkerhed.

Men netop virksomhedernes evne til at bekæmpe den stigende cybertrussel bliver kun vigtigere i takt med, at antallet af hackerangreb stiger. Især SMV’erne er i hackernes søgelys. De betragtes ofte som det svageste led i de store virksomheders forsyningskæder, de har ikke de samme cybersikkerhedsmuskler som de store koncerner, og deres fokus på cybersikkerhed er ikke stort nok.

Om "Cybersikkerhed for Sjov" forklarer Michael Andersen:

"Tanken er at angribe cybersikkerhed med infotainment. Vi vil tage en stribe cybersikkerhedsbegreber under kyndig behandling i et åbent og sikkert miljø, med gæster på scenen og involvering af publikum. Ambitionen er at gøre SMV’erne skarpere på de krav, der i dag stilles til en sikker forretning."

Malene Stidsen, programchef for Industriens Fonds Cybersikkerhedsprogram, supplerer:

"Vi skal ud i landet og bygge oven på vores cybersikkerhedsprogram, som ikke alene handler om at forebygge cyberangreb, men også har fokus på, at danske virksomheder skal være førende i at udvikle og anvende ansvarlige og sikre digitale løsninger. Med dette event går vi til stoffet på en ny måde ved at formidle det i øjenhøjde og med humor fremfor løftede pegefingre. For cybersikkerhed bliver et afgørende konkurrenceparameter fremover, og derfor skal det også formidles, så alle forstår det."

Michael Andersen vil, med afsæt i sin ekspertise som datagidselforhandler, sammen med gæster på scenen, belyse fremtidens cyberverden for SMV’er og dermed de forretningsmodeller og taktikker, der ligger bag den organiserede cyberkriminalitet, og som truer danske SMV’er som fx hacking, true cyber crime og spionaktiviteter.

Malene Stidsen deler ud af sin viden om og indsigter i cybersikkerhed og fortæller om Industriens Fonds engagement i at hjælpe danske virksomheder ind i en cybersikker verden.

Eventets moderator, journalist Anders Lund Madsen, vil på sin egen ærlige og transparente måde stille de spørgsmål, som de færreste ellers stiller. Sammen med gæster på scenen viser og belyser han sammen med Michael Andersen hacking, true crime, spionaktiviteter i Danmark og fremtidens cyberverden for den lille og mellemstore virksomhed.

Så sæt kryds i kalenderen den 31. oktober og glæd dig til en spændende - og underholdende - formiddag.

Målgruppe
Eventet er forbeholdt små- og mellemstore virksomheder. En virksomhed kan deltage med op til to deltagere. Der er et no-show gebyr på 500 kr.

Konferencen udbydes i samarbejde med 
Erhvervshus Hovedstaden, Erhvervshus Sjælland, Industriens Fond og Dansk Industri.

Anne Rosted

Anne Rosted

Eventkoordinator