Webinar

Nu slipper EU midlerne løs på det digitale område

For mange virksomheder kan det være en udfordring at tage de avancerede digitale løsninger som IoT, 5G, AI, cloud mv. i anvendelse. Mange af de avancerede løsninger er ikke en hyldevare og kræver derfor udvikling og tilpasning for at kunne anvendes i en konkret forretningssammenhæng. I denne udviklingsfase er der gode muligheder for hente støtte i EU’s forsknings- og udviklingsprogrammer.

DI Digital inviterer til webinar om støttemidler på det digitale område til forskning, udvikling og investeringer. Der er i øjeblikket to meget store EU-programmer, der afsætter midler til det digitale område, Horizon Europe og Digital Europe. Programmerne henvender sig til virksomheder, der selv producerer eller leverer digitale løsninger samt til virksomheder, der vil anvende avancerede digitale løsninger.

For virksomheder, der selv forsker eller udvikler i digitale løsninger, vil der også blive afsat midler hertil fra begge programmer.

Webinaret henvender sig derfor til teknologivirksomheder, men også til virksomheder, der gerne vil anvende avanceret digital teknologi i deres forretning.

På webinaret får vi naturligvis præsenteret programmerne og forklaret, hvad der afsættes midler til, hvordan man nemt kommer i gang, og hvordan det kan give værdi i virksomhederne. Herudover skal vi høre pitch fra virksomheder, der har erfaring med programmerne, og som derfor kan give inspiration til, hvordan man kan begå sig bedst muligt inden for de rammer, som programmerne sætter.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her

Program

  • Hvorfor er det relevant for digitale virksomheder at søge midler nu

   v. Morten Kristiansen, DI Digital

  • Sådan anvender TV2 EU-midler til 5G projekt

   v. Morten Brandstrup, TV2

  • Horizon Europe på det digitale område

   v. Christian Holstein, Specialkonsulent, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

  • Horizon Europe-partnerskabet Key Digital Technologies

   v. Cagdas Citirikkaya, International Investment Officer, Innovationsfonden

  • EU investeringer på det digitale område, Digital Europe-programmet

   v. Frederik Weiergang Larsen, Erhvervsstyrelsen

  • Hvordan EU forsknings- og udviklingsprojekter har boostet time-to-marked for AGROINTELLI

   v. Ole Green, CEO, AGROINTELLI

  • Debat, spørgsmål og samarbejde om EU-midler