Arrangement

Danmarks Digitale Kompetencer 2023 - Er danske virksomheder klar til AI?

På årets vigtigste erhvervstopmøde om digital transformation, kaster vi lys på om danske virksomheder har vilje, viden og kompetencer til at forfølge potentialet i den vilde udvikling indenfor AI

HVOR OG HVORNÅR

Den 6. december 2023 kl. 14:00 - 18:00 i DI, Industriens Hus i København 

Vi står som virksomheder og samfund ved en skillevej, hvor vi skal turde investere i menneskers kompetencer på en helt ny måde, hvis Danmark fortsat skal være med i front i den digitale udvikling. Med fremkomsten af AI, accelererer den digitale udvikling i disse år med en hast, der ikke er set siden internettets udrulning. Denne udvikling bringer enestående muligheder, men også udfordringer, som kræver omstilling, tilpasning og, frem for alt, digital opkvalificering.

Flere medarbejdere skal have grundlæggende digitale kompetencer og vi skal adressere manglen på IT-specialister og digitale integratorer. Og så skal vi frem for alt sikre, at den digitale opkvalificering tager udgangspunkt i de tektoniske skift, som revolutionen inden for kunstig intelligens har for vores arbejdsmarked og samfund som helhed.

Derfor samler DI Digital og Digital Dogme nu erhvervsliv, uddannelsesaktører og det politiske system til topmødet: Danmarks Digitale Kompetencer 2023, der skal inspirere, rammesætte og vise veje til digital opkvalificering på tværs af brancher og sektorer.

Som deltager på topmødet får du:

Den nyeste viden om digital opkvalificering inden for særligt AI
Indtil nu har digitalisering primært været forbundet med tekniske og IT-relaterede fagligheder, men med den seneste udrulning af AI-platforme påvirker digitaliseringen nu et langt bredere spektrum af fagligheder og arbejdsområder. På topmødet vil du blive præsenteret for resultaterne af en helt ny analyse, som for første gang kortlægger, hvordan udrulningen af nye AI-platforme har ændret virksomhedernes forståelse og efterspørgsel af digitale kompetencer på tværs af Norden. 

Inspiration til digital opkvalificering i praksis
På topmødet præsenterer vi dig for mennesker og virksomheder som er lykkes med at gennemføre digital opkvalificering i praksis. Sammen med nogle af Danmarks stærkeste erhvervsprofiler uddrager vi læring og metoder til digital opkvalificering, som du kan bruge i din organisation eller virksomhed. På årets topmøde uddeler vi for første gang prisen: Årets Digitale Kompetenceløft til en dansk virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at løfte det digitale kompetenceniveau hos sine medarbejdere. 

Eksklusivt netværk inden for arbejdet med digital opkvalificering
Alle deltagere på topmødet er særligt inviteret på baggrund af deres rolle som stakeholders og eksperter inden for digital opkvalificering. Som deltager får du dermed unik adgang til at dele indsigter og erfaringer med en gruppe af mennesker, der har enestående viden om arbejdet med digital opkvalificering på tværs af brancher.

Deltagelse i topmødet 

Topmødet er forbeholdt medlemmer af Digital Dogme og DI Digital, samt en række udvalgte repræsentanter fra dansk erhvervsliv og uddannelsessektoren, som har modtaget en skriftlig invitation.

Dem kan du møde på scenen

 • Mette Walsted Vestergaard

  Moderator

 • Camilla Ley Valentin

  Branchedirektør, DI Digital

 • André Rogaczewski

  Adm. direktør, Netcompany og formand for DI Digital

 • Bo Svejstrup

  CTO, Danske Bank

 • Christian Søgaard-Christensen

  CEO, Lemvigh-Müller

 • Mette Kaagaard

  Direktør, Microsoft Danmark

 • Jesper Riis

  CIO, DSV

 • Leyla Elif Aksoy

  Regional Vice President, Salesforce

 • Mette Beck-Nielsen

  Adm. Direktør, Digital Dogme

Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator