Arrangement

NIS2-konference– bliv klar til de nye krav til cybersikkerhed

Kom med når DI løfter sløret for et vejledningsunivers, der skal hjælpe DI’s medlemsvirksomheder med at leve op til kravene i direktivet.

DI inviterer til konference om det kommende NIS2-direktiv den 12. april, kl. 09:00-13:00 i Industriens Hus.

På konferencen lancerer vi et NIS2-vejledningsunivers for DI’s medlemmer, der indeholder konkret hjælp til din virksomhed med at imødekomme de nye krav. Vejledningsuniverset er relevant for NIS2-omfattede virksomheder, men er målrettet underleverandører til omfattede virksomheder. Direktivet stiller nemlig krav til forsyningskæde- og leverandørsikkerhed.

Rikke Hougaard Zeberg byder velkommen. Derefter vil Malene Stidsen, programchef for cybersikkerhed hos Industriens Fond, bl.a. præsentere resultaterne fra et projekt, som har kortlagt, hvor mange virksomheder der bliver direkte berørt af at det kommende NIS2-direktiv. Mikael Jensen, direktør for D-mærket, fortæller hvordan D-mærket skaber værdi og kan bruges som værktøj til at styrke virksomheder og organisationers it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Helle Brun Næsager, afdelingschef hos Center for Cybersikkerhed, vil afslutningsvis give en status. Se program nedenfor.

Konferencen er relevant for virksomheder på tværs af sektorer, da NIS2-direktivet rammer bredt.

Målgruppen for konferencen er personer i virksomhedsledelsen og it-ansvarlige. Tag din kollega under armen, og kom og hør hvordan jeres virksomhed bliver klar til NIS2- kravene! Det er muligt at deltage online.

Se live stream fra konferencen her